Niskat jumissa - taas!

Onko elämä yhtä tasapainoilua päänsäryn rajalla?

Tuleeko tiuskittua kipujen takia läheisillesi - vaikka et oikeasti tarkoita sitä?

Haluatko  kierteestä eroon?

Mitä teet kun niskaa pakottaa, hermot kiristyy ja päänsärky kummittelee kulman takana?

Useimmat antautuvat särkylääkkeelle tai yrittävät löytää auttavan venytyksen.

 

Pilleri voi auttaa oireen poistamisessa hetkellisesti, mutta vain harvoin se auttaa siihen todelliseen juurisyyhyn.

Venytykset puolestaan toimii osana apua kunhan venytykset on valittu oikein. Väärin valitut harjoitteet voivat kuitenkin ylläpitää kiputiloja tai jopa pahentaa niitä.

Vaikuttamalla suoraan niskajumien syntymekanismiin voit mm.:

Säästää rahaa (ja muistia)

Kun särkylääkkeiden käyttöä voi vähentää eikä aina kotoa lähtiessä tarvitse tarkistaa että onhan sen särkylääke pillerilevy mukana.

Vähentää ärsytystä

Jatkuvat lihaskireydet ja kivut on todellinen hermojen kiristäjä. Auta itseäsi olemaan mukavampi ja helpota samalla kehosi kuormitusta.  

Nukkua paremmin

Kun nukut ja palaudut paremmin niin kehosi kestää helpommin henkiset ja fyysiset kuormitukset ja hymykin palaa kasvoillesi kuin itsestään.

 

Yleinen uskomus on, että kaikki muut konstit kuin pilleri on hirmu työläitä, vie kauheasti aikaa ja pitäisi osata ja ymmärtää kaikki ihmiskehon anatomiasta ja vielä kaiken lisäksi saada muka tämä kaikki sopimaan siihen pitkittyneen työpäivän jälkeiseen energiaan milloin pitäisi hoitaa niin kotia, parisuhdetta, lapsia kuin lemmikkejäkin.

Huh… eipä ihme jos tällaisten uskomusten kanssa hieman kiristää 😉

 

EHDOTTOMASTI PARASTA kuitenkin on se, ettei se oikeasti vaadi niin paljon.

Muutamalla hyvin valitulla ja säännöllisesti tehdyllä harjoitteella voidaan saada jo todella hyviä tuloksia: parempi unenlaatu, vähemmän äksyilyä ja kivuttoman olotilan.

Tämä on AIVAN MAHDOLLISTA myös sinulle vaikka heti!

Mistä tiedän? 

”Ennen kärsin säännöllisistä migreenipäänsäryistä ja söin jatkuvasti voimakkaita lääkkeitä oireisiin. Vaikka säryt eivät täysin lamauttaneet minua niin keskittymiskykyni ja hermoni olivat aivan riekaleina ja teki minut todella äkkipikaiseksi. Jouduin perumaan asiakastapaamisia, jättämään treenejä väliin ja jopa skippaamaan aikaa lasteni sekä ystävien kanssa. Menetin paljon aikaa, tuloja ja koin että elämä valuu hukkaan sohvalla maaten. Pahinta oli että en voinut hyödyntää parasta nollauskeinoani hermoille eli  istua pianon ääressä ja laulaa kun särkyjen ollessa päällä ei tätäkään voinut tehdä. 

Viimein 18 vuoden päänsärkykierteen jälkeen löysin särkyihin avun ja se ei löytynyt Burana (eikä Panacod) purkista vaan omasta kiinnostuksesta ihmiskehon toimintaan ja sen kehittämiseen yhdistettynä lääkkeettömiin hoitoihin. Perimmäinen syy oli lopulta niskan ja hartioiden alueella kireyksinä ja nikamien lukkoina. 

Löydettyäni oikeat niska-hartia-alueen hyvinvointia ylläpitävät menetelmät on tilanne särkykierteen kanssa merkittävästi parempi ja eikä minun tarvitse enää kantaa vahvoja kipulääkkeitä mukana joka paikassa. Pystyn nykyään ennaltaehkäisemään tehokkaasti tulevat säryt ja nauttimaan elämästä perheeni kanssa paremmin.

Olen personal trainer, hyvinvointi- sekä stressinhallintavalmentaja Juha Vennola ja nyt haluan auttaa sinua saavuttamaan sen elämän missä niskajumit eivät hallitse sinua vaan sinä niitä.

HALUATKO OPPIA SAMAT MENETELMÄT?

Tunnistatko omalla kohdallasi jonkin näistä...?

Silloin tämä on sinulle! 

 

Yksipuolinen kuormitus

Tästä hyvä esimerkki on esimerkiksi parturi-kampaajan tai maalarin ammatti, jossa käsiä kannatellaan paljon ylhäällä. Tällöin hartioiden alueelle tulee valtavasti yksipuolista kuormitusta ja mm. puutumisen tunteet ovat hyvin tuttuja. Tämä on ideaali ympäristö tuleville kireyksille ja säryille.

Stressi

Kiire ja jatkuva paine niin työssä kuin arjessa aiheuttaa voimakkaita stressireaktioita kehoon. Mikäli niitä ei saa purettua tehokkaasti voi se helposti aiheuttaa lisääntyvää lihaskireyttä ja sitä kautta erilaisia särkyjä kehoon. Stressin ikävät sivuoireet monesti laittavat myös "syyttömät sivulliset" eli läheisemme kärsimään kun reagoimme kärkkäästi asioihin ja kaiken takana on vain oman mielen tai kehon paha olo.

Ergonomia

Työergonomiaan kiinnitetään nykyään huomiota entistä enemmän, mutta varsinkin päätetyössä ei niitä sähköpöytiä ja satulatuoleja välttämättä aina löydykään kotoa. Tähän kun vielä yhdistetään kännykkäkulttuuri sekä  nukkumisergonomia ja mahdollisesti se muodoton tyyny ja pehmeä patja - on niskahartia kireydet taattuja. 

Millä niistä säryistä sitten oikein pääsee eroon?

 • Oikein valituilla liikkuvuus- ja voimaharjoitteilla, jotka tukevat kehon jaksamista myös silloin kun yksipuoliselle kuormitukselle ei ole vaihtoehtoa. 
 • Stressiä voi oppia helpottamaan ja hallitsemaan paremmin helpolla rentoutumisharjoitteella.
 • Kehoa hoitavat liikkeet yhdistettynä hyvin rakennettuun unien jälkeiseen kehonavaus -kokonaisuuteen auttaa kehoa jaksamaan myös niitä "ei niin hyviä" ergonomia-jaksoja.

Mutta mukaan tarvitaan myös...

 • Vaihtoehtoja harjoituksiin kun meitä kaikkia ei olla veistetty samasta puusta. Tämä on useiden valmennuksien ongelma kun kokonaisuus on rakennettu tukemaan vain osaa käyttäjistä.
 • Tukea ja vastauksia kun jokin asia mietityttää. Liian usein me kohdataan elämämme suuret haasteet yksin ja ajatellaan niiden olevan jotenkin noloja eikä kehdata kertoa niistä muille... varsinkaan jos niissä haastetilanteissa ei tapahdu mitään edistymistä... ja sitten ollaan taas yksin niiden särkyjen ja siitä aiheutuneiden ahdistavien tunteiden kanssa... 

Valitse juuri sinulle sopiva reitti...

Tämä on ensimmäinen INTERAKTIIVISESTI rakennettu verkkovalmennus, jossa voit valita oman polkusi eri vaihtoehdoista juuri tarpeesi, käytettävissä olevan energian ja ajan mukaan.

Miten valmennus toimii?

 • Ostettuasi valmennuksen saat tunnukset suljetulle valmennusalustalle, jonne pääset helposti selaimen kautta, missä ja milloin vain. 
 • Valmennuksen kesto on 21 päivää, jotta sinun ei tarvitse sitoutua liian pitkäksi aikaa. Tässä ajassa saadaan kohdallasi aikaan muutoksia ja oikeaa helpotusta. 
 • Valmennusmateriaalit on käytössäsi 3kk ajan, jotta voit palata harjoitteiden pariin tai aloittaa kokonaisuuden kun sinulle sopii. 
 • Ensimmäinen viikko alkaa välittömästi yksinkertaisilla liikkeillä, joista saat ensiapua hartioitasi piinaavaan tilanteeseen ja boostataan aamusi tehokkaasti käyntiin. 💥 
 • Toisella viikolla tuunataan työasentoja, ergonomiaa ja parempaa ryhtiä, jolla happi kulkee paremmin ja henkinen hermopaine helpottaa 🤯
 • Kolmannella viikolla varmistetaan sinulle elämäsi kauneusunet ja supervirkeät fiilikset heti aamusta 🤩
STARTTAA VALMENNUS TÄSTÄ!

Tämä on sulle... 

 • joka haluat selkeää rakennetta ja kokonaisuutta jumien poistoon etkä vain sitä ainaista ohjetta siitä "kuinka pitää vaan venytellä enemmän" 
 • vaikka et olisi pitkiin aikoihin tehnyt mitään hyvinvointisi eteen. Tämä ei tarvitse hyvää kuntoa tai isoja lihaksia 😜
 • joka jännität sitä että osaatko. Valmennuksen sisältö on selkeää ja helposti omaksuttavaa.
 • vaikka olisitkin parhaillaan mukana jossain toisessa valmennuksessa. Tämän valmennuksen harjoitteet varmasti tukevat myös muiden tavoitteiden saavuttamista.
 • joka olet epäileväinen "kaikille sama ohjelma" -menetelmällä rakennettuja verkkovalmennuksia kohtaan. Tässä valmennuksessa pääset itse valitsemaan etenemisreittisi eli luot oman polkusi. 😍

 

Mitä valmennus sisältää?

 • Video-ohjeistetut liikkuvuus- ja voimaharjoitteet lihaskireyksien ja kipujen poistamiseksi.   (arvo 190€)
 • Mahdollisuus valita omaan tilanteeseen sopiva etenemispolku. (arvo 89 €)
 • Rentoutumisharjoitteet ja vinkit parempaan unen laatuun. (arvo 84 €)
 • Kehon ja mielen aamuohjelmointi. (arvo 79 €)
 • Valmentajan henkilökohtainen tuki etänä 21-päivän ajalle. (arvo 199 €)
 • Valmennusmateriaalien käyttöoikeus 3kk ajan. (arvo 19€ /kk)
 • 18-vuoden kipu kokemuksen pohjalta varmuudella rakennetut käytännön vinkit. (arvo mittaamaton)

Paketin kokonaisarvo yhteensä 698€

Älä säikähdä! -Tämän hinta sinulle on jotain muuta! 

Selätä jumit nyt!

Hintaan 97€

(Norm. 129€)
Napataan yhdessä niskalenkki sinun jumeista ja otetaan niiltä luulot pois, jotta pääset nauttimaan taas kivuttomasta elämästä. 💪🏽
HYÖDYNNÄ TARJOUS JA ALOITA TÄSTÄ!
Tiedän että koronan takia voi olla tiukat paikat, mutta haluan silti pystyä auttamaan myös sinua. Valmennuksen  pystyy lunastamaan myös  kahdessa erässä à 54€.

Sisältää myös tyytyväisyystakuun!

Haluan että sinulle ei jää mitään riskiä lähteä kokeilemaan valmennusta ja siksi tarjoan myös 7 vuorokauden mittaisen tyytyväisyystakuun. 

Jos koet, että tämä valmennus ei ollutkaan sinua varten niin laitat minulle vain viestin ja palautan rahasi! 

Valmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

 • Vähemmän lihaskireyksiä ja kipuja 
 • Vähemmän ärsytystä ja hermojen menettämistä
 • Parempi keskittymiskyky
 • Parempi unenlaatu
 • Virkeämpi fiilis heti aamusta
 • Jaksat innostua uusista asioista ja treeneistä
 • Hymyilet enemmän
 • Ryhti paranee
 • Särkylääkkeiden tarve vähenee (tai poistuu kokonaan)
 • Valmennuksen oppeja voit hyödyntää koko loppuelämäsi
STARTTAA MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Tuliko mieleen jotain kysyttävää?  

Laita rohkeasti viestiä niin vastailen sinulle pikapuoliin!