Toisinaan tulee tilanteita jolloin tarvitsemme treeniimme välineitä. 

Alta löydät laadukkaat ja kestävät tuotteet, joilla saat lisäpotkua treeniin.

Voimagripperi V.2

Nutri Works Voimagripperi V.2 on todella kätevä, helppo, nopea ja pitävä apuväline kaikenlaiseen treeniin, jossa pitävä ote on tarpeen. Voimagripperi suojaa kämmentä treenin aikana ja sopii käytettäväksi myös työntöliikkeissä. V.2 on erittäin jämäkkä ja tukee rannetta. Et siis enää tarvitse vetoremmejä etkä edes treenikäsineitä tai rannetukia, sillä voimagripperissä saat kaikki nämä yhdessä tuotteessa.

Lue lisää ja tilaa

Gasp - rannetuet

GASPin Hardcore Wrist Wrapsit ovat erittäin tiukat ja vahvat rannesiteet sinulle, joka vaadit parasta. Paras harjoituskaveri raskaille nostoille! 33 cm pituutensa ansiosta nämä rannetuet on helppo laittaa päälle, kokoa säätelet tarrapinnan avulla. Kummassakin rannetuessa on neljä erillistä elastista nauhaa parhaan tuen aikaansaamiseksi.

Lue lisää ja tilaa

Travell roller with trigger ball

Upean näköinen rulla, jolla pidät huolta koko kehostasi. Kompaktin kokoisella rullalla teet kokonaisvaltaisen keskivartalon treenin tai huollat kehosi lihaksia, niveliä ja selkääsi kätevästi missä vain. Travel rullan mukana tulee trigger pallo, jonka avulla hoidat tarkasti pienempien lihasryhmien tiukkoja ja kipeitä lihaksia. 

Lue lisää ja tilaa

Ompu - vastuskuminauhat (mini)

OMPU mini bands – Pienet ja kätevät kuminauhat tehokkaaseen vastustreenaamiseen kaikissa tilanteissa – ota mukaan salille, matkoille ja töihin! Kätevä, monitoiminnallinen treeniväline sekä ylä- että alakropalle. Täydellinen sivuttaisliikkeisiin, lantion ja gluteuksen aktivointiin, olkapäätä tasapainottaviin liikkeisiin ja jalkalihasten vahvistamiseen

Lue lisää ja tilaa

Ompu - vastuskuminauhat (isot)

Useimmat painoilla suoritettavat harjoitteet voit tehdä Extreme Fitness Bandin avulla. Voit kiinnittää Extreme Fitness Bandin kiinteään kohteeseen ja suorittaa esim. rotaatioharjoitteita, erilaisia vetoharjoitteita ja juoksuharjoitteita vastuksella. Extreme Fitness Band on erinomainen väline myös kuntoutukseen ja venyttelyyn!

Lue lisää ja tilaa
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.