ALOITA MATKA KIINTEÄÄN JA HYVINVOIVAAN KROPPAAN TÄNÄÄN!

Ainoa mikä pidättelee sinua onnistumasta on sinä itse!

Jos susta tuntuu että olet yrittänyt vuosia "päästä kuntoon" ilman tuloksia niin olet oikeassa paikassa. Ota ensimmäinen askel kohti vahvaa ja energistä kehoa. 

VARAA ILMAINEN KARTOITUSTAPAAMINEN JÄTTÄMÄLLÄ TIETOSI, NIIN OTAN SINUUN YHTEYTTÄ!

Kyllästynyt tulosten puuttumiseen?

Säännöllisesti toteutetut rutiinit (treenit & laadukas ravinto) ovat ensisijaisen tärkeitä tulosten saavuttamiseen. Toisinaan määrää saattaa olla liikaakin. Kaikki on niin kovin yksilöllistä.

Tiedätkö omat "sudenkuoppasi" vai astutko samoihin monttuihin uudestaan ja uudestaan?

Pikaisesti vaan jotain - ihan sama...

Tällainen "toistuva" ruokailurutiini löytyy usein toimintamalleista kun fyysinen aktiivisuus arjesta puuttuu tai saamasi energia tulee väärässä suhteessa. 

Valmennukseen sisältyvä ravinto-osuus varmistaa että lautasellasi on oikeita asioita ja oikean verran.

Puuttuuko monipuolinen liikunta?

Kiire, motivaation puute, ei vaan jaksa jne.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Keho ei vaan suostu hyväksymään niistä mitään. 

Mikäli liikunta puuttuu keho rappeutuu. Hitaasti, mutta varmasti. Monipuolisia, kaikkia kehon toimintakyvyn osa-alueita haastavia harjoitteita tarvitsee jokainen. 

 

 

 

 

Vielä tänäkin päivänä useat pitävät PT:n hyödyntämistä treenissään haihatteluna (sillä kyllähän mä nyt osaan sitä vastusta nostaa ilman että joku seisoo vieressä), mutta faktat kertovat muuta. Useimmat pitkäänkin harjoitelleet kertovat saaneensa merkittävää hyötyä valmentajan käytöstä. 

mm. näissä aiheissa 

  • Tekniikka & välitön palaute, omassa harjoittelussa tapahtuvia "pieniä" tekniikka virheitä ei välttämättä aina havaitse ja nämä korjaamalla voidaan toisinaan muokata harjoitusta merkittävästi turvallisemmaksi ja samalla tehokkaammaksi
  • Tekemisen päivittäminen, mikäli olet jo pidempään treenannut niin harjoitteiden päivittäminen ja omien rutiinien murtaminen on yksi avain kehityksen pomppaamiselle jälleen eteenpäin. Kehon adaptoituminen (eli tottuminen) tehtäviin harjoituksiin on todellinen asia ja tätä tottumista häiritsemällä saadaan keho jälleen "pakotettua" kehittymään
  • Tuki ja tsemppaus, oma mieli tulee monesti vastaan ja saa meidät uskomaan että nyt tulee laittaa vastukset takaisin juuri silloin kun tulisi vielä jatkaa. Valmentajan kanssa voit turvallisesti haastaa kehoasi oikeaoppisilla ja juuri sinulle sopivilla harjoitteilla. Kauttani saat tukea treeneihin myös silloin kun en ole edes paikalla. 
  • Seuranta ja tulosten varmistaminen, kun edistystä seurataan ja tehdään tarvittaessa korjauksia ns. suuntaviivoihin niin tulokset saadaan varmistettua. Monesti sitä itse tulee muutettua tekemistä kun vielä kannattaisi pitää se ennallaan ja toisinaan sitä jatkaa hinkkaamista vaikka kannattaisi harjoitetta jo vaihtaa.

TAPAA VALMENTAJASI

&

TUTUSTU METODIIN

Olen lisensoitu personal trainer, fysiikka- ja hyvinvointivalmentaja. Arvostan elämässäni erittäin korkealle sitä että kehoni on vahva ja terve. Sitä että toimintakyky ei tule esteeksi haluan sitten kiivetä pystysuoraa seinää pitkin, ryömiä mukuloiden kanssa hoplopin ahtaissa putkissa tai nostaa vaan yksinkertaisesti jotain raskasta.

Valmentajana pidän itseäni enemmän mentorina, jonka tehtävä on valaa tahtoa ja uskoa onnistumiseen ja kehittymiseen silloinkin kun asiakkaan omat ajatukset ja uskomukset ovat sitä vastaan. 

PT:nä olen toiminut yli 6 vuotta jonka aikana olen ohjannut tuhansia yksilöohjauksia. Valmennuksen tulee mielestäni olla jokaista osa-aluetta tukeva ja sen vuoksi olen apunasi niin fyysisissä kuin henkisissä haasteissa, mindsetin ollessa iso osa onnistumista.


 

Jokaisen valmennuksessani olevan matka on luonnollisesti hieman erilainen kehojemme ja arkemme erojen takia. Jokainen valmennus silti pohjautuu samoihin arvoihin ja tukipilareihin luomani RYHTI-metodin mukaisesti. 

brush-fonts  = Ryhti, 

nykypäivän passiivinen arki kuormittaa kehojamme useimmiten hirvittävän yksipuolisesti. Tämän vuoksi tarvitsemme oikeanlaisia harjoitteita saavuttaaksemme ja ylläpitääksemme kehon luonnollisen asennon. Asennon, jossa hengityksemme kulkee vapaasti ja kehomme pystyy tuottaa parhaalla mahdollisella tavalla voimaa ja kestävyyttä. Itseluottamuskin vaatii sen että kuljemme pää pystyssä emmekä alitajuisesti ole lysyyn painuneita.

brush-fonts= Yksilöllisyys, 

Meillä kaikilla on omat haasteemme ja yksilölliset kuormitusta muodostavat asiat elämässämme. Yksilövalmennuksessani olet yksilö ja etsin ja valitsen sinulle vain toimivimmat ja kehittävimmät harjoitteet. Kaikki nämä tietysti toiveesi ja tavoitteesi kuunnellen ja huomioiden. Valmennuskokonaisuus rakennetaan juuri niistä osa-alueista, jotka sinun matkallasi ovat oleellisia. 

brush-fonts= Haastavuus, 

Liian usein tulee vastaan harjoittelijoita, jotka vuodesta toiseen yrittävät sinnitellä motivaationsa kanssa tehden samoja harjoitteita odottaen samalla erilaista lopputulosta.

Harjoitteiden tulee vaihdella ja olla sovitettuja juuri sen hetken tavoitteisiin ja resursseihin.

brush-fonts= Tekniikka, 

Harjoitteiden oikea suoritustekniikka on luonnollisesti erittäin tärkeää. Varmistamme tekemiesi harjoitteiden turvallisuuden ja sitä kautta tehokkaan lihasaktivaation juuri oikeassa paikassa - kompensoimatta muilla lihaksilla turhaa.

brush-fonts= Ilo, 

Kaiken harjoittelun lähtökohtana on kuitenkin Ilo. Suupielet ylöspäin kuljetaan aina treenistä toiseen. Vaikka kehoa haastetaankin ja laitetaan hikeä valumaan niin aina pyritään pitämään hauskaa ja oppia nauttimaan matkasta. Sillä jos homma ei ole hauskaa niin ei sitä tule tehtyäkään. 

Asiakkaiden mielipiteitä

"Juha on ymmärtäväinen ja kannustava valmentaja joka osaa etsiä asiakkaan treeniä vaativat heikkoudet, mutta myös ne vahvat puolet joita muistaa kehua. Siitä tulee joka kerta hyvä mieli."

Minna

"Oli tavoitteesi lihasmassa, liikkuvuus tai rasvanpoltto, niin Juha vääntää sinulle ruokavaliota myöden ohjelman, jolla tavoitteistasi tulee totta. Jo kaksi vuotta Juhan ohjauksessa ja olen elämäni parhaassa fyysisessä kunnossa. Suosittelen varauksetta!"

Tomi

Miten näet tulevaisuutesi:  

  • Sisältääkö se itsensä sättimistä omasta huonosta olosta ja saamattomuudesta vai haluatko löytää onnistujan sisältäsi ja rakentaa itseluottamusta omiin kykyihin ja kompetenssiin selvitä arjen haasteista?
  • Koetko että sun vaan täytyy pakottaa itsesi tekemään treenejä ja syömään ruokaa, joista et tykkää vai uskotko että olisi toisenlainenkin tapa saavuttaa niitä tuloksia? 
  • Onko se väliaikaisten dieettien siivittämää yksi tapahtuma kerrallaan selviämistä vai haluaisitko saada pikkuhiljaa pysyvämmät ja terveellisemmät rutiinit osaksi elämääsi? 

Tarjoan sulle vaihtoehtoa

- Ei enää itsensä sättimistä eikä "no pain no gain" ajattelua vaan kannustavaa sisäistä puhetta ja fiksua tekemistä.
- Treenejä ja ravintoa, joista nautit ja jotka samalla vie sinua tavoitteisiisi.
-Ei kieltolistoja vaan järkeviä, yksinkertaisia toimivia ratkaisuja

Live-treenejä yhdessä

Näissä 50min mittaisissa treeneissä käydään läpi tekniikoita, joilla tehostat harjoituksia. Opit myös erilaisia, monipuolisia variaatioita tutuista liikkeistä ja tämä tietysti hyvällä fiiliksellä ja ilon kautta. 

Omat treenit & Tuki

Videoidut treeniohjelmat sekä ravinto-ohjeistukset saat kulkemaan helposti mukana laadukkaassa mobiiliapplikaatiossa. Valmentajan tuki myös viestin päässä koko valmennusjakson ajan. 

Ravinto-ohjeistukset

Saat selkeät ja helposti arkeen sovitettavat ravinto-ohjeet. Näissä et tarvitse keittiövaakaa mitataksesi grammoja sinne tänne vaan saat ohjeet yksinkertaisilla kämmenmitoilla ja opit myös itse säätämään ravintoasi tehokkaasti.

Nyt saatat pohtia että...

  • kyllähän sitä tietoa löytää netistäkin. Jep, kaikki maailman tietohan löytyy sieltä ripoteltuna. Tähän valmennukseen osallistuttuasi sinun ei tarvitse enää käyttää arvokasta aikaasi etsien sopivia ohjeita kaiken maailman blogeja lueskellen. 
  • onko kuntoni tarpeeksi hyvä aloittaakseni tällaisen? Kaikki harjoitteet sovitetaan juuri sinun tasoosi ja tavoitteisiisi. Kaikki aloittaa jostain ja nyt on sinun vuorosi. 
  • minkälainen valmennuksen treeniohjelma on ja kuinka montaa kertaa viikossa...? Tämä ei ole ennalta rakennettu verkkovalmennus vaan kasataan täysin aikataulusi, lähtötasosi ja tavoitteesi mukaiseksi siten että se soveltuu sinulle. 

Valmennuksen toteutus & hinta

Yhteistreenit arabiassa

Valmennuksen live-treenien sijaintina toimii kauppakeskus Arabiasta löytyvä Fressi24 - kuntosali. Valmennus edellyttää jäsenyyden, mutta pystyn tarjoamaan huippuedullisen määräaikaisen diilin jonka hinta ei päätä huimaa vaikka treenaisitkin jossain muualla.

Jos haluat minut valmentamaan omaan treenipaikkaasi? laita minulle suoraan viestiä [email protected]

 

Lataa lisätietoa määräaikaisesta tarjous jäsenyydestä.

Valmennuksen aloitus

Varattuasi alkukartoituksen otan sinuun yhteyttä seuraavan vuorokauden aikana sopiaksemme yksityiskohdat.

Kartoituksessa käymme läpi tavoitteesi ja minkälaisia toimenpiteitä sinne pääseminen vaatii. 

Kartoitukseen kuuluu myös kevyt kehon läpikäynti, jolla selvitetään haasteet ja lähtökohta. 

Valmennuksen hinta

Valmennuksen hinta määräytyy keston ja tapaamismäärän mukaisesti. Alkaen 69€ / krt.

Valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle työkaluja ja ymmärrystä menestyä harjoittelussasi jopa vuosia eteenpäin.

 

VALMENNUS SISÄLTÄÄ 100%

RAHAT TAKAISIN -TAKUUN

Saat valmennuksen osalta täyden 2 viikon takuun mikäli sinusta tuntuu että tämä ei ollutkaan sinua varten. 

VARAA KARTOITUSTAPAAMINEN TÄSTÄ!

"Juhan kanssa on tullut treenattua jo useamman vuoden ajan ja ei voi kuin yllättyä joka kerta. Jokainen kerta on erilainen ja omalla tavalla tehokas ja ottaa huomioon sen hetkisen kunnon sekä omat tavoitteet. Treeniohjelmat on ihanan vaihtelevia ja nostaa motivaation aina uudelle levelille. Halutessa saa parhaat vinkit myös ruokavalioon. Voin ainoastaan suositella, jos ikinä harkitset vähääkään PT:n palveluita. Ihan parasta!"

Tanja

Heräsikö kysymyksiä? 

Laita minulle rohkeasti viestiä vierestä löytyvän lomakkeen kautta ja kysy mitä mieleen juolahti. Saat kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin vastauksen 24h sisällä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.