LATAA SUOSITTU & ILMAINEN RASVANPOLTON A-B-C -OPAS TÄSTÄ!

Tietosuojaseloste

MITÄ SÄÄNTÖJÄ HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSSÄ SOVELLETAAN?

TIETOJA SIITÄ, MITEN URHEILUTEHDAS KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJASI

Urheilutehdas suojaa yksityisyyttäsi. Se tarkoittaa sitä, että olemme esimerkiksi avoimia siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi, emme myy henkilötietojasi muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

Alla on kuvattu, miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä oikeuksia sinulla on, mitä sinun tulee tehdä, jos sinulla on kysyttävää jne.

Urheilutehtaan asiakkaana annat käyttöömme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme, että asiakkaana voit luottaa siihen, että tietojasi käsitellään asianmukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa takaamme, että henkilötietoja käsitellään noudattaen voimassa olevia lakeja ja määräyksiä sekä mahdollisia julkisten viranomaisten antamien päätöslauselmia. Tässä lausunnossa viitataan siihen, miten Urheilutehdas huolehtii asiakkaitensa yksityisyydestä, mitä tietoja keräämme, miten sen teemme ja miten me tietoja käytämme.

KUKA ON HENKILÖTIEDOISTA VASTAAVA?

JVpersonal Oy, 2600946-8 (Urheilutehdas), on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

MITKÄ OVAT HENKILÖTIETOJA?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää yksilöön. Urheilutehtaalla näitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, syntymäaika, sukupuoli, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja sosiaaliturvatunnus.

MINKÄ TYYPPISIÄ HENKILÖTIETOJASI KÄSITTELEMME
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Henkilötunnus
  • Antamasi henkilökohtaiset tiedot, kuten terveystiedot
  • Harjoitteluun liittyvät seurantatiedot

VASTUU JA KÄSITTELYN PERUSTA

Urheilutehdas vastaa henkilötietojen käsittelystä, jotka kerätään, kun käytät palveluitamme. Kun muodostat asiakkuuden Urheilutehtaan kanssa, voimme käsitellä henkilötietojasi. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme tarjota lupaamamme palvelun. (Ks. Henkilötietolaki § 8 a). Käsittelemme myös henkilötietojasi, jotka perustuvat suostumukseesi, kun liityt asiakkaaksi.

MITÄ TIETOJA ME KERÄÄMME SINUSTA?

TIEDOT, JOITA TOIMITAT

Urheilutehdas käsittelee asiakkuuden sopimisen yhteydessä antamistasi henkilötietoja sekä muita vapaaehtoisesti antamia tietoja, kuten tietoja, joita annat valmennusohjelmistoihimme. Näitä voivat olla sinun nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, henkilötunnuksesi, terveystietosi tai muut tiedot.

 
TIEDOT, JOITA KERÄÄMME KÄYTTÄESSÄSI PALVELUITAMME

Valmennuspaketteihin kuuluvassa Trainerize - mobiiliapplikaatiossa keräämme harjoitusdataa ja seuraamme kehitystä ja sitä kuinka noudatat valmennuksessa sovittuja harjoitteita. 

Keräämme myös henkilökohtaisia terveystietojasi pystyäksemme tarjota mahdollisimman laadukkaan ja turvallisen palvelun. 

Osa valmennuksistamme tapahtuu verkon välityksellä Kajabi -ohjelmiston kautta, jonka toiminta vaatii vähintään sähköpostiosoitteen keräämisen.

MUILTA SAADUT TIEDOT

Joissakin tapauksissa voimme saada tietoja kolmansilta osapuolilta, jotka auttavat meitä analysoimaan Urheilutehtaan digitaalisten alustojen käyttöä. Voimme myös saada tietoa sosiaalisesta mediasta, mm. Facebook pixel.

MIHIN TIETOA KÄYTETÄÄN?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluita, jotta voisimme tarjota räätälöidyn ja positiivisen kokemuksen Urheilutehtaan asiakkaana. Tässä ovat tärkeimmät syyt, mihin käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja:

1. Tarjotaksemme sinulle kuuluvat palvelut. Erimerkkinä, tarvitsemme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta voimme kontaktoida sinua valmennukseen liittyvissä asioissa.

2. Sosiaaliturvatunnusta tarvitsemme laskutusohjelmiston vuoksi. Laskutusohjelmistona toimii Ropo Capital. Verkkovalmennuksissa on maksutapana myös Stripe (korttimaksaminen), jossa tulee käyttää luottokortin tietoja.

3. Ymmärtääksemme tilastoihin perustuvia markkinasuuntauksia ja tarpeita. Analysoimme käyttäjäryhmien tietoja, jotta voimme kehittää ja parantaa tuotettamme sinun tarpeisiin sopivaksi.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Markkinointiin ja asiakaspalveluyhteyteen perustuen, joka perustuu edunvertailuun: kaksitoista (12) kuukautta viimeisistä ostostasi.

MARKKINOINTI JA TUTKIMUKSET

Voimme lähettää sinulle tietoa harjoittelusta, hyvinvoinnista, tuotteista ja palveluista sähköpostitse tai muilla viesteillä. Voit halutessasi kieltäytyä tästä valmennussopimusta tehdessäsi. Kaikki markkinointi, jonka lähetämme tällä tavalla, seuraa markkinointilakia.

ONKO TIETOA JAETTU MUIDEN KANSSA?

Joissakin tapauksissa Urheilutehdas jakaa henkilökohtaisia tietoja muiden yritysten kanssa. Tämän tarkoitus on ensisijaisesti tarjota sinulle paremmat ja turvallisemmat palvelut. Tässä ovat tärkeimmät esimerkit:

1. Kun toiset toimeksiantajat suorittavat palveluja puolestamme. Tämä voi olla esimerkiksi silloin, kun käytämme kolmannen osapuolen maksutapahtumien tekemiseen. Nämä yritykset eivät saa käyttää näitä tietoja mihinkään muuhun kuin suorittamaan palveluita meille.

2. Trainerize- mobiiliapplikaatioon antamasi tiedot monipuolistavat valmennustamme ja mahdollistaa paremmat tulokset ja laadukkaamman kokonaisuuden. 

REFERENSSIEN KÄYTTÖ URHEILUTEHTAAN MARKKINOINNISSA

Urheilutehdas kerää asiakaskokemuksia ja palautteita valmennuksesta. Näitä voidaan käyttää markkinoinnissa ja referensseinä. Myös asiakasyritysten ja yhteistyökumppanien nimeä voidaan käyttää osana Urheilutehtaan referenssejä.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON JA MITÄ VOIT TEHDÄ?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä. Lue alta lisää oikeuksistasi. Ota yhteyttä mikäli jokin asia askarruttaa.

OIKEUS PÄÄSYYN

Sinulla on oikeus saada vahvistus, jos käsittelemme henkilötietojasi, ja tällöin saada tietyt tiedot, esim. miksi käsittelemme tietoja ja miten pitkään säästämme niitä. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

OIKEUS KORJATA TIETOJA

Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

OIKEUS POISTAA JA RAJOITTAA TIETOJA 

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos käsittelystä puuttuu laillinen peruste tai emme enää tarvitse henkilötietojasi. Tietyillä edellytyksillä sinulla voi olla oikeus vaatia, että rajoitamme käsittelyä tietojesi tallentamiseksi tai emme käytä niitä muulla tapaa, esim. jos emme enää tarvitse tietojasi, mutta sinä tarvitset niitä oikeutesi vaatimiksesi oikeusistuimessa.

OIKEUS KIELTÄYTYMISEEN

Koska käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus kieltäytyä niiden käyttämisestä tähän tarkoitukseen. Tällöin lopetamme suoramarkkinoinnin. Sinulla on myös oikeus kieltäytyä käsittelystä, joka tapahtuu oikeutetun edun tukemana. Tarkemmat tiedot alla kertovat, mitä oikeutetut edut ovat.

OIKEUS TIETOJEN SIIRTÄMISEEN 

Kun käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen solmimistarkoituksessa tai suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. tietojen siirtämiseen. Se tarkoittaa, että voit saada henkilötietosi koostetussa ja koneluettavassa muodossa niin, että voit siirtää henkilötietosi. Ero tietojen pääsyyn verrattuna on siinä, että nämä ovat vain tietoja, jotka olet itse antanut meille.

MITEN VOIN HALLITA OMIA TIETOJANI?

PÄIVITÄ HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

On tärkeää, että meillä olevat tiedot ovat oikein. Voit päivittää tiedot ottamalla suoraan valmentajaan yhteyttä.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN

Voit lopettaa asiakkuutesi Urheilutehtaalla sopimusehtojen mukaisesti. Irtisanoutumisen / valmennuksen päättymisen jälkeen säilytämme tietoja 12kk ajan mahdollisten jatkosopimusten vuoksi. 

1. Kirjanpitotarkoituksessa meidän on säilytettävä maksutapahtumia 10 vuoden ajan. 

2. Huolehdimme antamastasi sähköpostiosoitteesta ja matkapuhelinnumerosta, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksista asiakkuuden päättymisen jälkeen. Voit lopettaa tällaisen viestinnän milloin tahansa.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja pyytää tutustumista henkilökohtaisiin tietoihisi. Sinulla on oikeus saada nämä tiedot ilman vastiketta lain vaatimusten mukaisesti.

 

SOPIMUSEHDOT

VOIMASSA 1.1.2021 ALKAEN TOISTAISEKSI.

Online-valmennusta tarjoaa JVpersonal Oy (Urheilutehdas), y-tunnus 2600946-8. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Palvelut tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.urheilutehdas.com.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Stripe tai Paypal - maksupalveluntarjoajan kautta. Erillissopimuksesta on mahdollista sopia tuotteen maksaminen myös laskulla Urheilutehtaan käyttämän Ropo Capital Oy:n kautta.

Valmennukset pystyy ostamaan myös liikuntaeduilla, joiden käyttöön ohjeistukset saa sähköpostitse. Käytettyä liikuntaetua ei voida maksaa takaisin tai vaihtaa rahaksi.

 

 

Toimitusaika ja -tapa verkkovalmennuksissa

Pääsy valmennukseen annetaan mahdollisimman pian maksusuorituksen jälkeen. Pääsy kaikkiin valmennuksiin toimitetaan elektronisesti tilaussähköpostiosoitteen avulla. Varmistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on oikea. Tarkastathan myös roskapostikansion, mikäli tunnukset eivät tule välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältyvät valmennuksen hintaan, ellei muutoin mainittu.

Tyytyväisyystakuu online valmennuksessa

Osassa palveluita on erillinen tyytyväisyystakuu (mainittu kyseisen palvelun ostosivulla). Tyytyväisyystakuun voit käyttää ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

  • nimesi
  • sähköpostisosoitteesi
  • tilinumerosi

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

JVpersonal Oy:llä on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään tuotteita ja valmennuksia vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Tunnuksia tai materiaaleja ei saa jakaa tai välittää kolmansille osapuolille.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustaan. JVpersonal Oy ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki käyttäjän Käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi Käyttäjätunnuksen oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksen luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi JVpersonal Oy:lle. JVpersonal  Oy voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

Palvelun käyttäjän on oltava vähintään 15-vuotias. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelun käyttämistä.

Käyttäjän tuottama sisältö

Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, käyttäjä sitoutuu antamaan Jvpersonal Oy:lle täyden, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla.

Käyttäjä vakuuttaa, että käyttäjän kaikki Palveluun kulloinkin tuottama sisältö on käyttäjän oman alkuperäisen työn tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Palvelun sisältämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat JVpersonal Oy:lle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman JVpersonal:in ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Verkkovalmennuksessa asiakkaalle annettavat tiedot, ohjeet ja muu aineisto annetaan palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti JVpersonal Oy:lle tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

VASTUUNRAJOITUS

Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin sen on ja JVpersonal Oy varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata palvelua.

JVpersonal Oy ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Palveluntarjoaja suosittelee palvelua käytettäväksi henkilön ollessa yli 18-vuotias. Muissa tapauksissa palvelua käytetään vanhempien vastuulla. Mikäli et ole terveydentilaasi koskien varma, voitko osallistua palveluun, konsultoi ensin lääkäriäsi.

SOPIMUSEHTOJEN MUUTOKSET

JVpersonal Oy varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Jatkamalla Palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.

 

TUOTTEIDEN TOIMITUSEHDOT

Sitova tilaus syntyy, kun asiakas ostaa verkkokaupasta palvelun ja tilaus vahvistetaan.

Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. JVpersonal pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

PÄIVITYKSET

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 20.tammikuuta 2021