UUTUUSTUOTE! Tutustu energiatestiin ja hanki lisää potkua arkeesi! Soveltuu loistavasti myös joululahjaksi!

Tietosuojaseloste

MITÄ SÄÄNTÖJÄ HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSSÄ SOVELLETAAN?

TIETOJA SIITÄ, MITEN URHEILUTEHDAS KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJASI

Urheilutehdas suojaa yksityisyyttäsi. Se tarkoittaa sitä, että olemme esimerkiksi avoimia siitä, mitä teemme henkilötiedoillasi, emme myy henkilötietojasi muille yrityksille ja noudatamme tietosuojaan liittyviä lakeja.

Alla on kuvattu, miten käsittelemme henkilötietojasi, mitä oikeuksia sinulla on, mitä sinun tulee tehdä, jos sinulla on kysyttävää jne.

Urheilutehtaan asiakkaana annat käyttöömme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme, että asiakkaana voit luottaa siihen, että tietojasi käsitellään asianmukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa takaamme, että henkilötietoja käsitellään noudattaen voimassa olevia lakeja ja määräyksiä sekä mahdollisia julkisten viranomaisten antamien päätöslauselmia. Tässä lausunnossa viitataan siihen, miten Urheilutehdas huolehtii asiakkaitensa yksityisyydestä, mitä tietoja keräämme, miten sen teemme ja miten me tietoja käytämme.

KUKA ON HENKILÖTIEDOISTA VASTAAVA?

JVpersonal Oy, 2600946-8 (Urheilutehdas), on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

MITKÄ OVAT HENKILÖTIETOJA?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää yksilöön. Urheilutehtaalla näitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, syntymäaika, sukupuoli, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja sosiaaliturvatunnus.

MINKÄ TYYPPISIÄ HENKILÖTIETOJASI KÄSITTELEMME
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Henkilötunnus
  • Antamasi henkilökohtaiset tiedot, kuten terveystiedot
  • Harjoitteluun liittyvät seurantatiedot

VASTUU JA KÄSITTELYN PERUSTA

Urheilutehdas vastaa henkilötietojen käsittelystä, jotka kerätään, kun käytät palveluitamme. Kun muodostat asiakkuuden Urheilutehtaan kanssa, voimme käsitellä henkilötietojasi. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme tarjota lupaamamme palvelun. (Ks. Henkilötietolaki § 8 a). Käsittelemme myös henkilötietojasi, jotka perustuvat suostumukseesi, kun liityt asiakkaaksi.

MITÄ TIETOJA ME KERÄÄMME SINUSTA?

TIEDOT, JOITA TOIMITAT

Urheilutehdas käsittelee asiakkuuden sopimisen yhteydessä antamistasi henkilötietoja sekä muita vapaaehtoisesti antamia tietoja, kuten tietoja, joita annat Trainerize - mobiiliapplikaatioon. Näitä voivat olla sinun nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, henkilötunnuksesi, terveystietosi tai muut tiedot.

 
TIEDOT, JOITA KERÄÄMME KÄYTTÄESSÄSI PALVELUITAMME

Valmennuspaketteihin kuuluvassa Trainerize - mobiiliapplikaatiossa keräämme harjoitusdataa ja seuraamme kehitystä ja sitä kuinka noudatat valmennuksessa sovittuja harjoitteita. 

Keräämme myös henkilökohtaisia terveystietojasi pystyäksemme tarjota mahdollisimman laadukkaan ja turvallisen palvelun. 

MUILTA SAADUT TIEDOT

Joissakin tapauksissa voimme saada tietoja kolmansilta osapuolilta, jotka auttavat meitä analysoimaan Urheilutehtaan digitaalisten alustojen käyttöä. Voimme myös saada tietoa sosiaalisesta mediasta.

MIHIN TIETOA KÄYTETÄÄN?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluita, jotta voisimme tarjota räätälöidyn ja positiivisen kokemuksen Urheilutehtaan asiakkaana. Tässä ovat tärkeimmät syyt, mihin käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja:

1. Tarjotaksemme sinulle kuuluvat palvelut. Erimerkkinä, tarvitsemme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta voimme kontaktoida sinua valmennukseen liittyvissä asioissa.

2. Sosiaaliturvatunnusta tarvitsemme laskutusohjelmiston vuoksi. Laskutusohjelmistona toimii Ropo Capital

3. Ymmärtääksemme tilastoihin perustuvia markkinasuuntauksia ja tarpeita. Analysoimme käyttäjäryhmien tietoja, jotta voimme kehittää ja parantaa tuotettamme sinun tarpeisiin sopivaksi.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Markkinointiin ja asiakaspalveluyhteyteen perustuen, joka perustuu edunvertailuun: kaksitoista (12) kuukautta viimeisistä ostostasi.

MARKKINOINTI JA TUTKIMUKSET

Voimme lähettää sinulle tietoa harjoittelusta, hyvinvoinnista, tuotteista ja palveluista sähköpostitse tai muilla viesteillä. Voit halutessasi kieltäytyä tästä sopimusta tehdessäsi. Kaikki markkinointi, jonka lähetämme tällä tavalla, seuraa markkinointilakia.

ONKO TIETOA JAETTU MUIDEN KANSSA?

Joissakin tapauksissa Urheilutehdas jakaa henkilökohtaisia tietoja muiden yritysten kanssa. Tämän tarkoitus on ensisijaisesti tarjota sinulle paremmat ja turvallisemmat palvelut. Tässä ovat tärkeimmät esimerkit:

1. Kun toiset toimeksiantajat suorittavat palveluja puolestamme. Tämä voi olla esimerkiksi silloin, kun käytämme kolmannen osapuolen maksutapahtumien tekemiseen. Nämä yritykset eivät saa käyttää näitä tietoja mihinkään muuhun kuin suorittamaan palveluita meille.

2. Trainerize- mobiiliapplikaatioon antamasi tiedot monipuolistavat valmennustamme ja mahdollistaa paremmat tulokset ja laadukkaamman kokonaisuuden. 

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON JA MITÄ VOIT TEHDÄ?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä. Lue alta lisää oikeuksistasi. Ota yhteyttä mikäli jokin asia askarruttaa.

OIKEUS PÄÄSYYN

Sinulla on oikeus saada vahvistus, jos käsittelemme henkilötietojasi, ja tällöin saada tietyt tiedot, esim. miksi käsittelemme tietoja ja miten pitkään säästämme niitä. Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilötiedoistasi.

OIKEUS KORJATA TIETOJA

Sinulla on oikeus saada epätäydelliset ja väärät tietosi korjatuksi.

OIKEUS POISTAA JA RAJOITTAA TIETOJA 

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos käsittelystä puuttuu laillinen peruste tai emme enää tarvitse henkilötietojasi. Tietyillä edellytyksillä sinulla voi olla oikeus vaatia, että rajoitamme käsittelyä tietojesi tallentamiseksi tai emme käytä niitä muulla tapaa, esim. jos emme enää tarvitse tietojasi, mutta sinä tarvitset niitä oikeutesi vaatimiksesi oikeusistuimessa.

OIKEUS KIELTÄYTYMISEEN

Koska käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus kieltäytyä niiden käyttämisestä tähän tarkoitukseen. Tällöin lopetamme suoramarkkinoinnin. Sinulla on myös oikeus kieltäytyä käsittelystä, joka tapahtuu oikeutetun edun tukemana. Tarkemmat tiedot alla kertovat, mitä oikeutetut edut ovat.

OIKEUS TIETOJEN SIIRTÄMISEEN 

Kun käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen solmimistarkoituksessa tai suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. tietojen siirtämiseen. Se tarkoittaa, että voit saada henkilötietosi koostetussa ja koneluettavassa muodossa niin, että voit siirtää henkilötietosi. Ero tietojen pääsyyn verrattuna on siinä, että nämä ovat vain tietoja, jotka olet itse antanut meille.

MITEN VOIN HALLITA OMIA TIETOJANI?

PÄIVITÄ HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

On tärkeää, että meillä olevat tiedot ovat oikein. Voit päivittää tiedot ottamalla suoraan valmentajaan yhteyttä.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN

Voit lopettaa asiakkuutesi Urheilutehtaalla sopimusehtojen mukaisesti. Irtisanoutumisen / valmennuksen päättymisen jälkeen säilytämme tietoja 12kk ajan mahdollisten jatkosopimusten vuoksi. 

1. Kirjanpitotarkoituksessa meidän on säilytettävä maksutapahtumia 10 vuoden ajan. 

2. Huolehdimme antamastasi sähköpostiosoitteesta ja matkapuhelinnumerosta, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksista asiakkuuden päättymisen jälkeen. Voit lopettaa tällaisen viestinnän milloin tahansa.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja pyytää tutustumista henkilökohtaisiin tietoihisi. Sinulla on oikeus saada nämä tiedot ilman vastiketta lain vaatimusten mukaisesti.

PÄIVITYKSET

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 22. toukokuuta 2018

Close

50% valmista

Toinen steppi

Jättämällä tietosi varmistat ettei mikään ajankohtainen ja tärkeä bloggaus tai tarjous pääse menemään ohitse.