Valmentajan apu käytössäsi, missä ja milloin vaan. 

Etävalmennuksessa luon sinulle yksilöllisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi optimoidut ohjelmat. Kokonaisuudet sovitetaan toiveidesi mukaisesti salille, kotiin tai molempiin - käytössä olevia laitteita ja välineitä hyödyntäen. 

ALOITA VALMENNUKSESSA
Placeholder Image
Placeholder Image

"Suosittelen lämpimästi, selkeästi otettu huomioon omat rajoitukset ja toiveiden mukaan tehty haastava ohjelma, jolla saatu tuloksia aikaan. Mobiiliapplikaatiosta on helppo tarkistaa ohjelmat ja ohjeet liikkeiden tekoon ja pitää vaivatta yhteyttä valmentajan kanssa" -Petra

Placeholder Image

KUKA OLEN?

Olen lisensoitu personal trainer sekä stressinhallintavalmentaja Juha Vennola. 

Valmentajana olen toiminut vuodesta 2014,  josta  asti olen valmentanut menestyksekkäästi asiakkaita tavoitteisiin aina aloittelijoista mm-tason kilpailijaan saakka.

Placeholder Image
Huomioidaan monipuolisuus

Ylläpitääksemme hyvää toimintakykyä tulee harjoittelun olla monipuolista. Passiivinen arki on jo lähes koronan lailla levinnyt epidemia, joten valmennuksen avulla varmistat että:

 • autat kehoasi jaksamaan arjessa 
 • päästät irti vanhoista, mahdollisesti hyödyttömistä treeniuskomuksista
 • löydät uusia tehokkaita liikkeitä osaksi harjoitteluasi
 • saat tuloksia!

 

Placeholder Image
Panostetaan ravintoon

Fyysistä ja henkistä hyvinvointia tulee tukea panostamalla hyvään,  terveelliseeen ravintoon ja huolehtia että sitä tulee kuormitukseen suhteutettuna oikea määrä.

Valmennuksessa opit näppärät kämmenmitat ja voit varmistua siitä että saat juuri tarpeeksi ja oikeassa suhteessa ravintoa, joka auttaa sinut tavoitteeseesi.

Placeholder Image
Hyödynnetään välineitä

Harjoittelu voi tapahtua niin salilla kuin kotonakin. Tarvittaessa opit hyödyntämään harjoittelussa myös monia joka kodista löytyviä välineitä kuten pyyhkeitä, tuoleja, reppuja, sohvaa jne..

Kuntosali ympäristössä  opetellaan luonnollisesti hyödyntämään saatavilla olevat laitteet ja välineet.

Placeholder Image

VALMENNUS TOTEUTETAAN

 

Urheilutehtaan mobiiliapplikaation kautta, johon saat selkeät video-ohjeistukset jokaisesta liikkeestä. Unohda siis ne vanhat ryppyiset ja revenneet paperiset ohjelmat.

 • Pidä ohjelmat aina mukanasi
 • hyödynnä applikaation timeria treenien ajastamiseen
 • saa apua kysymyksiin ja muihin huoliin helppokäyttöisen applikaation sisäisen messengerin avulla.
Placeholder Image

RAVINTO-VALMENNUS

Osallistuessasi kokonaisuuteen tulet saamaan suljetulla alustalla sijaitsevaan ravinto-valmennukseen tunnukset.

Ohjeistukset ovat selkeät ja helposti seurattavat, joilla pystyt muokkaamaan omaa kehonkoostumustasi ja vireystilaasi.

Materiaalit ovat käytössäsi 4kk ajan. 

Placeholder Image

"Parasta tässä on ollut se, että harjoittelu on pysynyt (kotonakin) mielekkäänä, ja on tullut tehtyä säännöllisesti (vaikka päivät vähän vaihdelleet kiireiden mukaan)" -Topias

Kun siis kaipaat sinulle henkilökohtaisesti rakennettua kokonaisuutta, selkeää punaista lankaa, tehokkaita treenejä ja tukea tekemiseen, niin valitse tämä! 

On sitten kyse kohdennetuista tavoitteista, kehon rajoitteista tai muista haasteista niin tämän valmennuksen tarkoitus on löytää sinulle sovellettu tapa saada monipuoliset kehoa vahvistavat treenit tehtyä - ja kuljettaa sinua varmalla otteella kohti tavoitteitasi. 

Onlinevalmennus, kesto 2-kk

 

 • Yksilöidyt harjoitus-suunnitelmat kotiin tai salille (arvo 60€)
 • Ravintovalmennus osana kokonaisuutta (arvo 37,90)
 • Kehonhuolto-ohjelma sekä koko kehon putkirullausohjeet palautumiseen (arvo 19€)
 • Valmentajan tuki koko jakson ajaksi (arvo 166€)
 • Urheilutehdas - mobiiliapplikaatio käyttöösi valmennuksen ajaksi. (arvo 59,80€)

 

ennen 199€

Nyt syys-startti hintaan vain 149€

(Arvo 342,70€ - etusi nyt huimat 193,70€)

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ
ENNEN KUIN TARJOUS PÄÄTTYY!

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

Placeholder Image

Jesse

Juhan palvelut ovat erinomaisia! Paino on vaihtunut rasvasta lihakseksi useilla kiloilla ja kunto, sekä kehon hallinta parantunut. Matkalla tulleet lihasongelmat tai kivut on taklattu heti pois hyvillä vinkeillä tai lihashuollolla. Uutta puhtia on tullut kaikkeen tekemiseen.

Placeholder Image

Marketta

Juhan ohjeilla sain viimeinkin painonpudotuksen käyntiin. Yksinkertainen, todella helposti toteutettava ruokavalio ihan perusaineksista mutta selvästikin kaikkea oikeassa suhteessa, koska kiloja on lähtenyt nyt jo yli 15 kahdeksassa kuukaudessa. Minun tapauksessani iso ongelma on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka lääkityksestä huolimatta on häirinnyt kaikkea toimintaa aika pahasti, eli tämäkin piti ottaa huomioon. Nyt, oikein syömällä, tämä viallinen aineenvahdunta toimii taas!  Yritystä tässä on ollut aikaisemminkin mutta oikeaa tietoa puuttui, Juha korjasi sen tilanteen. Joten isot kiitokset! 😊

Heräsikö kysymyksiä valmennukseen liittyen?

Laita minulle rohkeasti viestiä vierestä löytyvän lomakkeen tai messengerin kautta ja kysy mitä mieleen juolahti. Saat kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin vastauksen 24h sisällä.

Pidän sähköpostiosoitteestasi erittäin hyvää huolta enkä lähetä spämmiä.

Powered by Kajabi