Onko painoa kertynyt salakavalasti liikaa ja nyt on jo huono olla?

Vältteletkö peiliin katsomista? 

Inhottaako uusien vaatteiden hankinta kun mikään ei tunnu istuvan kunnolla päälle?

Ei hätää - voit vielä saada kaapin perällä lojuvat suosikkifarkkusi sopimaan jalkaasi, hallinnan hyvinvoinnistasi omiin käsiisi sekä hymyn huulillesi.

Ota avuksesi:

its-a-wonderful-life-font

Astu ensimmäinen askel muutokseen jatkamalla lukemista.

Miten valmennus on muodostunut...

Nuorempana seurasin vuosia sivusta muutamien läheisteni taistelua ylimääräisten kilojen kanssa. Sitä hymyn taakse piilotettua pahaa oloa ja epävarmuutta itsestään. Tajusin vasta myöhemmin että koin itse samanlaisia tunteita, mutta en ylimääräisistä kiloista vaan sen vastakohdasta. Olin ruipelo. Aina se porukan pienin… Siitäkin saatiin toisinaan väännettyä vitsejä ja vaikka ne olivatkin leikkimielistä naljailua niin se muutti sisäisen puheeni, jonka tulisi vahvistaa itseluottamusta eikä suinkaan päinvastoin. 

Vasta vuosia myöhemmin, kaverini raahattua minut mukanaan kuntosalille, havahduin kuinka paljon itsevarmuutta voi muuttuva, vahvistuva keho luoda. Se fiilis oli jotain ihan uutta. Se muutti lähes kaiken.

Uusien ihmisten kohtaaminen ja monet muut arkiset asiat tuntuivat huomattavasti helpommalta ja tuntui kuin olisi syntynyt uudelleen. Myös esiintymisen pelko helpotti merkittävästi - jätin taakseni ”seinäkukkasena” olemisen ja löysin oman ääneni.

Näin myöhemmin omaa elämäänsä ajatellen havahtuu siihen miten helppoa on olla vietävänä kun ei uskalla luottaa itseensä täysin. Mielestäni on uskomatonta miten paljon omaan kehoon luottaminen voi muuttaa itseluottamusta ja sitä kautta ihmistä kokonaisuutena.

Ehdottomasti parasta nykyisessä työssäni, fysiikka- ja hyvinvointivalmentajana, onkin se kun pystyn auttamaan muita muuttumaan ja löytämään näitä samanlaisia fiiliksiä. Löytämään itseluottamusta ja voimavaroja omasta itsestään, vahvistumaan, kiinteytymään ja oppimaan luottaa omaan kehoonsa.

Pysyvä muutos on mahdollista...

mutta yksi ”pieni” ja erittäin tärkeä asia täytyy silti tehdä ennenkuin sitä voi tapahtua.

Täytyy tehdä päätös. Päätös priorisoida omaan hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. Monesti kuulee sanottavan että täytyy elää hetkessä - se on totta, mutta on hyvä pitää silti mielessä se mitä toivoo tulevaisuudelta. Mikäli oma elämä ei sisällä niitä asioita mitä siihen toivoo niin sitten tulee tehdä muutoksia. 

Kun päätös on tehty niin muutos on mahdollinen. Muutos voi olla pieni tai suuri - sinä päätät. Joka tapauksessa se on mahdollista.

Elämäntapoja muuttaessa tulee varmasti kuoppia ja haasteita vastaan ja silloin on hyvä saada tarpeeksi tukea ihmisiltä jotka osaavat auttaa eteenpäin, mutta jos tämä entinen ruipelokin pystyi siihen niin sinäkin pystyt!

Riippumatta mikä tilanteesi onkaan niin…

 • Muutos voi antaa sinulle rohkeutta tehdä päätöksiä, joita olet tähän asti pantannut.
 • Muutos voi auttaa sinut vähentämään lääkitystä tai lääkärikäyntejä
 • Muutos voi tuoda uusia merkityksellisiä ihmisiä elämääsi
 • ja niin paljon kaikkea muutakin

 

Mutta yksi asia on varma!

Muutosta ei kannata pelätä. Elämä on täynnä vaiheita ja niistä oppimalla kasvamme vahvemmaksi ja rohkeammaksi.

Miten muutosta sitten rakennetaan?

Jokaisen valmennuksessani olevan matka on luonnollisesti hieman erilainen kehojemme ja arkemme erojen takia.

Jokainen valmennus silti pohjautuu samoihin arvoihin ja tukipilareihin luomani RYHTI-metodin mukaisesti. 

brush-fonts  = Ryhti, 

nykypäivän passiivinen arki kuormittaa kehojamme useimmiten hirvittävän yksipuolisesti. Tämän vuoksi tarvitsemme oikeanlaisia harjoitteita saavuttaaksemme ja ylläpitääksemme kehon luonnollisen asennon. Asennon, jossa hengityksemme kulkee vapaasti ja kehomme pystyy tuottaa parhaalla mahdollisella tavalla voimaa ja kestävyyttä. Itseluottamuskin vaatii sen että kuljemme pää pystyssä emmekä alitajuisesti ole lysyyn painuneita.

brush-fonts= Yksilöllisyys, 

Meillä kaikilla on omat haasteemme ja yksilölliset kuormitusta muodostavat asiat elämässämme. Yksilövalmennuksessani olet yksilö ja etsin ja valitsen sinulle vain toimivimmat ja kehittävimmät harjoitteet. Kaikki nämä tietysti toiveesi ja tavoitteesi kuunnellen ja huomioiden. Valmennuskokonaisuus rakennetaan juuri niistä osa-alueista, jotka sinun matkallasi ovat oleellisia. 

brush-fonts= Haastavuus, 

Liian usein tulee vastaan harjoittelijoita, jotka vuodesta toiseen yrittävät sinnitellä motivaationsa kanssa tehden samoja harjoitteita odottaen samalla erilaista lopputulosta.

Harjoitteiden tulee vaihdella ja olla sovitettuja juuri sen hetken tavoitteisiin ja resursseihin.

brush-fonts= Tekniikka, 

Harjoitteiden oikea suoritustekniikka on luonnollisesti erittäin tärkeää. Varmistamme tekemiesi harjoitteiden turvallisuuden ja sitä kautta tehokkaan lihasaktivaation juuri oikeassa paikassa - kompensoimatta muilla lihaksilla turhaa.

brush-fonts= Ilo, 

Kaiken harjoittelun lähtökohtana on kuitenkin Ilo. Suupielet ylöspäin kuljetaan aina treenistä toiseen. Vaikka kehoa haastetaankin ja laitetaan hikeä valumaan niin aina pyritään pitämään hauskaa ja oppia nauttimaan matkasta. Sillä jos homma ei ole hauskaa niin ei sitä tule tehtyäkään. 

Valmentajasi muutoksessa

Eli kuka olen ja miksi uskoisit minua?

Olen lisensoitu personal trainer, mentaalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja Juha Vennola. 

Kokemukseni satojen yksilöasiakkaiden ja tuhansien ohjattujen tuntien parissa auttaa sinunkin muutoksen onnistumaan. 

Lue lisää tästä...

Osallistumalla 
its-a-wonderful-life-font

saat henkilökohtaisen valmentajan verkkokurssin hinnalla

sekä 

pääset eroon

siitä epäuskoisesta tunteesta kun näet itsesi kuvassa ja et halua uskoa että se olet sinä. Valmennuksella poltat rasvaa ja kasvatat lihasmassaa, jonka vuoksi "joudut" jatkossa ottamaan vastaan kehuja muuttuneesta ulkonäöstäsi.

unohda jojoilu

saat viimein yksilölliset ja helposti noudatettavat ohjeet arkeesi, joilla saavutat ja säilytät tavoitepainosi ja vielä tärkeämpää, monipuolisesti vahvan kehon, jossa on hyvä olla. 

itseluottamuksesi

kasvaa kohisten huomatessasi miten pystyt käyttämään kehoasi entistä paremmin ja kevyemmin ja kehityt harjoituksissa.

saat apua

vaikka painonpudotus ei olisikaan tavoitteesi. Koska tämä ei ole mikään perus nettivalmennus vaan yksilöity muutosmatka niin tämä soveltuu vaikka lihaksen kasvatus toiveisiin tai kehonhallinnan parantamiseen. 

ja valmennus sopii sinulle vaikka...

 • olisit opiskelija eikä sinulla ole satsata hurjia summia arvokkaaseen pt-pakettiin, mutta kaipaat silti apua
 • Olisit kiireinen eikä sinulla ole aikaa juosta kuntosalilla, sillä kokonaisuus yksilöidään juuri sinun käytössäsi olevaan aikaan ja paikkaan
 • Tuntuisi siltä ettei motivaatio olisi ihan kohdallaan, sillä nyt saat lisäapua minusta sen motivaation rakentamiseen ja ylläpitämiseen

Kokonaisuus sisältää siis mm. kaiken tämän:

 

1. Kehotyypillesi soveltuvan, helposti arkeen mukautuvan ja tavoitteitasi tukevan ravinto-ohjeistuksen

 • Näiden ohjeistusten kanssa ei tarvitse kantaa ruokavaakaa takataskussa eikä laskea kaloreita.

2. Yksilöidyt ja tavoitteitasi tukevat, toiveesi huomioivat harjoitus-suunnitelmat kuntosalille tai kotiin - sinä päätät!

 • sekä (estääksemme kehon adaptoitumisen eli tottumisen liikkeeseen) harjoitusohjelmat päivitetään valmennuksen puolessa välissä

3. Laadukkaan mobiiliapplikaation käyttöösi valmennuksen ajaksi

 • Tämän applikaation avulla saat kaikki sinulle yksilöidyt ohjeistukset ja harjoitteet - selkein videoin ja tekstiohjein.
 • toimii mm. treenipäiväkirjana ja yhteydenpitovälineenä

4. Alku- ja lopputestit

 • Energiatestit koostuu kolmesta osa-alueesta, eli hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta.

5. Kehonhuolto-ohjelman

 • Kehoa ei saa pelkästään kuormittaa, jonka vuoksi valmennus sisältää myös huoltoon videoidut ohjeet

6. Valmentajan tuen (vastaukset 24h sisällä)

 • Älä jää yksin kysymyksiesi kanssa vaan hyödynnä kaikki apu muutosmatkallasi.

Mitä yhtä kattava yksilövalmennus maksaisi sinulle?

 • Harjoitus-suunnitelmat päivityksineen 90-päivälle  - arvo 190€
 • Kehotyypille sovitettu ravinto-ohjeistus - arvo 150€
 • Pelkkä Urheilutehdas - mobiiliapplikaation käyttöoikeus (ilman yksilöityjä ohjelmia) - arvo 29,90€/kk
 • Alku- ja lopputestaus (energiatestit) - arvo 70€
 • Valmentajan tuki - arvo 250€

 

Eli kokonaiset 749,70€, mutta voit tehdä toivomasi muutoksen paljon edullisemminkin...

Starttaa muutos tästä hintaan 249€

(tai osamaksulla 5 x 52€ = 260€)

LIITY MUKAAN NYT!

Eikä tässä vielä kaikki...

osallistumalla mukaan nyt saat kaupan päälle nämä upeat bonukset!

Putkirullaus haltuun - videosarja

Elastinen ja hyvin palautuva keho on ensisijaisen tärkeää kun treeniä lisätään arkeen. Saat ohjeistukset koko kehon putkirullaukseen videoiden muodossa.

arvo 40€

Opi aktivoimaan core tehokkaammin

4-osainen videovalmennus-sarja, jonka avulla opit 3 super tärkeää pointtia keskivartalotreenissä. Sisältää myös salaisuuden, jota useimmat eivät hyödynnä harjoittelussaan. 

Arvo 39€

Kyykky haltuun -
E-kirja

Kyykkyä tehdessä voi moni asia mennä pieleen. Sen takia tekniikka on erittäin tärkeää. E-kirjassa käyn läpi niin tangon sijaintia kuin myös nilkkojen asentoa ja kaikkea siltä väliltä. 

arvo 4,90€

Sekä 100% Rahat takaisin - Tyytyväisyystakuun!

Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, on sinulla 14 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Palautan sinulle rahasi ilman kysymyksiä.

NYT KAIKKI TÄMÄ HINTAAN 249€

Valmennettavien mietteitä

Haluan sinun onnistuvan muutoksessa!

Olen seurannut asiakkaideni etenemistä ja kehittymistä nyt jo yli 5 vuotta. Tänä aikana olen törmännyt monenlaisiin tarinoihin ja kohtaloihin. Toisinaan haasteet ovat ollut erittäin vaikeitakin, mutta on ollut ilo saada olla osa näitä tarinoita ja onnekseni olen useimmissa tapauksissa pystynyt auttamaan ja olemme valmennettavien kanssa saaneet epäterveellisiä ja haitallisiakin suuntia kääntymään terveellisempään, itsevarmempaan ja jaksavampaan suuntaan.

OLETKO SINÄ SEURAAVA?

Älä enää odota vaan 

STARTTAA MUUTOS NYT!

Lisää valmennettavien kokemuksia

Katin kanssa löysimme hänelle toimivan kokonaisuuden ja saatiin loistavia tuloksia. 

"Juha, kiitos. Olet upea ja taitava ammattilainen ja tiedät aina miten saadaan parhaat tulokset.
Samaan aikaan olet rauhallinen, kärsivällinen opettaja ja olet valmis selittämään uudestaan ja uudestaan. Kiitoksia aina positiivisesta fiiliksestä.

Sinä annoit mulle varmuutta siihen että mikään ei ole mahdotonta. Teet todella mahtavaa työtä, treeneissä on aina kiinnostavaa.
Kiitos, mun elämä muuttui paremmaksi!"

Katrinin kanssa onnistuttiin tavoitteissa.

Hän löysi valmennuksessani sisäisen hehkunsa ja itseluottamuksensa takaisin. Muutos oli lähes kokonaan ruokailutottumusten ansiota. Myös ilo liikkumiseen löytyi takaisin laihtumisen myötä."

Minulta usein kysyttyä

Kyllä. 

Valmennus voidaan toteuttaa jopa ilman mitään välineitä. Toki pystymme lisäämään eri välineillä monipuolisuutta ja tarvittaessa haastavuutta. 

Kyllä. 

Väitän että löydämme vanhojen tuttujen treenien joukkoon pussillisen uusia harjoitteita, joilla saamme kehityksen jälleen hyppäämään eteenpäin. 

Ei estä! 

Harjoitus-suunnitelmassasi huomioidaan kaikki arkeasi kuormittavat asiat. Treenaa siis rauhassa juuri sitä mitä haluat niin rakennetaan tämä tukemaan sitä. 

Ehdottomasti. 

Tähän valmennukseen tarvitset vain puhelimen ja verkkoyhteyden. Kaikki valmennuksen materiaali (osaa bonuksista lukuunottamatta, jotka saat sähköpostiisi) tulee mobiiliapplikaatioon, jonka käyttöoikeuden saat osallistuttuasi valmennukseen.

Ei missään nimessä!

Valmennus rakennetaan juuri sinun lähtötasosi ja tavoitteidesi mukaiseksi ja sen lisäksi saat myös henkilökohtaisia vinkkejä ja vastaan kysymyksiisi, mikäli kaipaat lisäohjeistusta!

Kyllä, molemmat onnistuvat. Sinulla on halutessasi mahdollisuus maksaa valmennus kertaostona (195€) tai  osamaksulla 5 erässä (x39€)  

Mikäli haluat maksaa laskulla niin laita minulle sähköpostia: [email protected]

Voit maksaa millä tahansa edellä mainituista maksuvälineistä. Laskutuslisää maksua kohden tulee 5€.

Klikkaa itsesi mukaan niin saat tarkemmat ohjeet näiden palveluiden hyödyntämisestä.

Valmennuksessa on aina 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, palautan sinulle rahasi.

Moikka, 

Mahtavaa kun luit tänne saakka. Lähdetään yhdessä rakentamaan kehoosi ja elämääsi muutosta, jonka ansiosta arvostat itseäsi entistä enemmän. Minä lupaan antaa 110% osaamisestani ja fiiliksestäni sinun onnistumiseen!

Terveisin

Juha

Jäikö kysymyksiä mieleen?

Laita minulle sähköpostia viereisen lomakkeen kautta niin palaan asiaan mahdollisimman pian. 

Starttaa muutos tästä hintaan 249€

(tai osamaksulla 5 x 52€ =260€)

LIITY MUKAAN NYT!