ENEMMÄN TEHOJA IRTI KOTITREENEISTÄ?

Älä anna epidemian pysäyttää treenejäsi. 

Tällaisena hetkenä on entistä tärkeämpää pitää omasta liikunnasta ja kunnosta huolta. Anna minun auttaa sinua ylläpitämään ja kehittämään hyvinvointiasi, jotta sinä pystyt tehdä asioita joita rakastat.

Etävalmennuksessa luon räätälöityjä ohjelmia, jotka on suunniteltu yksilöllisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Keskitymme toiminnallisen voiman lisäämiseen käytössä olevia välineitä sekä omaa kehoa hyödyntäen. 

ALOITA HETI!
Placeholder Image

"Suosittelen lämpimästi, selkeästi otettu huomioon omat rajoitukset ja toiveiden mukaan tehty haastava ohjelma, jolla saatu tuloksia aikaan. Plussana mobiiliapplikaatio, josta on helppo tarkistaa ohjelmat ja ohjeet liikkeiden tekoon ja pitää vaivatta yhteyttä valmentajan kanssa"

Placeholder Image

KUKA OLEN?

Olen lisensoitu personal trainer sekä stressinhallintavalmentaja Juha Vennola. 

Valmentajana olen toiminut vuodesta 2014, josta asti olen valmentanut menestyksekkäästi asiakkaita tavoitteisiin aina aloittelijoista mm-tason kilpailijaan saakka.

Placeholder Image
Monipuolisuus

Ylläpitääksemme hyvää toimintakykyä tulee harjoittelun olla monipuolista. Nyt kun suurin osa harrastuspaikoista on suljettuna ja vietämme väkisinkin enemmän aikaa kotona (passiivisena) niin on tärkeää huolehtia monipuolisesta liikunnasta.

Placeholder Image
Panostetaan ravintoon

Elimistön vastustuskykyyn täytyy panostaa nyt hyvällä terveellisellä ravinnolla ja huolehtia että sitä tulee kuormitukseen suhteutettuna oikea määrä. Nyt useimpien työskennellessä kotoa käsin ja useiden lounaspaikkojen ollessa suljettuna on hyvä hetki löytää itselle toimiva ravintokokonaisuus.

Placeholder Image
Hyödynnetään välineitä

Harjoittelu omalla keholla on tehokasta, mutta pystymme hyödyntämään harjoittelussa myös monia joka kodista löytyviä välineitä kuten pyyhkeitä, tuoleja, reppuja, sohvaa jne..

Toki jos käytettävissä on kotiin joskus hankittuja treenivälineitä niin kaivetaan nekin myös esiin.

Nyt on niiden aika! 

Placeholder Image

VALMENNUS TOTEUTETAAN

 

Urheilutehtaan mobiiliapplikaation kautta, johon saat video-ohjeistukset jokaisesta harjoitteesta. Treenit on aina mukanasi ja applikaation timeria treenien ajastamiseen ja messengeriä yhteydenpitoon on helppo käyttää.

Placeholder Image

RAVINTO-OHJEISTUKSISSA HUOMIOIDAAN 

luonnollisesti jokaisen tarpeet ja yksilölliset erot. Tulet saamaan selkeät ja helposti seurattavat ohjeistukset, joilla pystyt muokkaamaan omaa kehonkoostumustasi ja vireystilaasi.

Kun siis kaipaat sinulle henkilökohtaisesti rakennettua kokonaisuutta, tehokkaita treenejä ja tukea tekemiseen, niin valitse tämä! 

On sitten kyse kohdennetuista tavoitteista, kehon rajoitteista tai muista haasteista niin tämän valmennuksen tarkoitus on löytää sinulle sovellettu tapa saada monipuoliset kehoa vahvistavat treenit tehtyä - kotioloissa. 

Kotitreenit 2-kk

VAIN 89€

(norm. 189€ - etusi nyt 100€)

  • Yksilöidyt harjoitus-suunnitelmat kotiin (tai halutessasi salille)
  • Kehotyypillesi sopiva ravinto-ohjeistus
  • Kehonhuolto-ohjelma sekä koko kehon putkirullausohjeet palautumiseen
  • Valmentajan tuki koko jakson ajaksi
  • Urheilutehdas - mobiiliapplikaatio käyttöösi valmennuksen ajaksi.

 

ALOITA VALMENNUKSESSA
Placeholder Image

Jesse

Juhan palvelut ovat erinomaisia! Paino on vaihtunut rasvasta lihakseksi useilla kiloilla ja kunto, sekä kehon hallinta parantunut. Matkalla tulleet lihasongelmat tai kivut on taklattu heti pois hyvillä vinkeillä tai lihashuollolla. Uutta puhtia on tullut kaikkeen tekemiseen.

Placeholder Image

Marketta

Juhan ohjeilla sain viimeinkin painonpudotuksen käyntiin. Yksinkertainen, todella helposti toteutettava ruokavalio ihan perusaineksista mutta selvästikin kaikkea oikeassa suhteessa, koska kiloja on lähtenyt nyt jo yli 15 kahdeksassa kuukaudessa. Minun tapauksessani iso ongelma on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka lääkityksestä huolimatta on häirinnyt kaikkea toimintaa aika pahasti, eli tämäkin piti ottaa huomioon. Nyt, oikein syömällä, tämä viallinen aineenvahdunta toimii taas!  Yritystä tässä on ollut aikaisemminkin mutta oikeaa tietoa puuttui, Juha korjasi sen tilanteen. Joten isot kiitokset! 😊

Heräsikö kysymyksiä valmennukseen liittyen?

Laita minulle rohkeasti viestiä vierestä löytyvän lomakkeen tai messengerin kautta ja kysy mitä mieleen juolahti. Saat kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin vastauksen 24h sisällä.

Pidän sähköpostiosoitteestasi erittäin hyvää huolta enkä lähetä spämmiä.

Powered by Kajabi