Jumittaako hartiat? Särkeekö selkä?
Ei huolta, tässä on siihen lääke!

Kivuton selkä! on videovalmennus, jonka avulla pääset eroon säryistä ja epämiellyttävästä olosta selän alueella.

HALUAN EROON SÄRYSTÄ!

"Alaselkäkipuja aiheuttaa usein liian kireät lantionseudun lihakset. Syitä voi olla monia kuten liika istuminen tai lihasten aktivoitumisen puutos. Lantionkierto liikkeillä herätellään ja aktivoidaan lantionseudun normaalia toimintaa ja sen mm. paineita vähentävä vaikutus helpottaa alaselkäkipuihin.

Kivuton selkä! on valmennus, jossa yhdistelen päivittäisen valmennustyöni parhaita osia opettaakseni sinua ylläpitämään itse selkäsi luonnollista, kivutonta olotilaa."

-Juha Vennola - Fysiikka- ja hyvinvointivalmentaja

 
TILAA VALMENNUS HINTAAN 59€
 • Saavuta kivuttoman kehon tuottama parempi mieliala

 • Saavuta tuottavampi keho, sillä ilman särkyjä pystyt keskittymään paremmin olennaiseen

 • Auta kehoasi jaksamaan paremmin. Treenissä - työssä - kotona - vapaalla

* Tämän 6-viikon mittaisen valmennuksen hinta on vain 1,40€ päivässä ja valmennuksen pystyt toistaa halutessasi materiaalien jäädessä sinulle loppuelämäksesi.

MITÄ VALMENNUKSESSA TEHDÄÄN?

Selkä ja niska-hartia seudun säryt ovat hyvin usein samanlaisista syistä johtuvia.

Näitä syitä ovat mm. jo edellä mainitut lihaskireyksistä vääristyneet kehon asennot, lihasten puutteellinen aktivoituminen mutta myös  keskivartalon voiman puute sekä selän/takaolkapäiden voiman puute. Suhteutettuna kuormitukseen toki.

Sen vuoksi valmennuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota: 

 • Kehonhuollolliseen liikkeeseen 
 • Aktivoivaan liikkeeseen
 • Vahvistavaan liikkeeseen

Saat valmennus-sivulle tunnukset ja pääset etenemään ohjeiden mukaisesti, jotka pystyt tekemään vaikka kotona. Kokonaisuus sisältää video-ohjeistukset sekä tekstiohjeistukset jokaiseen harjoitukseen ja näiden avulla on helppo edetä kohti kivuttomampaa arkea. 

Ainoa oman kehon lisäksi tarvitsemasi väline on tennis- tai fasciapallo.

MITÄ SAAVUTAT TÄLLÄ VALMENNUKSELLA?

Vähennät kehon kireyksiä, jonka avulla lantiosi ja hartiasi voivat saavuttaa takaisin neutraalin asentonsa.

Parannat lihasaktivaatiotasi, eli herätellään uinuvat lihakset takaisin osaksi kehosi normaalia toimintaa

Ryhtisi kohenee. Ei enää selkä kyyryssä - hartiat painuneena "alistuneena" kulkemista.

Vahvistat keskivartaloasi. Ilman särkyjä kehosi jaksaa työpäivänkin jälkeen tuottaa voimaa haluamaasi aktiviteettiin.

Palaudut paremmin ja saavutat virkeämmän fiiliksen. Ilman särkyjä unesi on laadukkaampaa ja tämän kautta palautumisesi parempaa. 

 

HALUAN SAAVUTTAA NÄMÄ!

VALMENNUS EI SILTI EHKÄ SOVI SINULLE MIKÄLI... 

 • olet loukannut selkäsi tapaturmaisesti. Valmennuksessa on varmasti myös sinulle toimivia osia, mutta en voi ottaa vastuuta tuntematta kehoasi ensin. Yksilövalmennukseni on varmasti parempi vaihtoehto.
 • sinulla on voimakas selkärangan kiertymä, eli skolioosi tai liikkumiseen vaikuttava lordoosi/kyfoosi.

 • tai oletat särkyjen häviävän itsestään valmennuksen ostettuasi. Tämä valmennus vaatii omaa panostasi. Säännöllistä harjoittelua ja vaivannäköä.

MUTTA ON VARMASTI OMIAAN SINULLE JOS...

 • haluat saada itse hoidettua selkäsi kuntoon ja säästää pitkän pennin (ja hermoja) lääkärikuluista ja turhista lääkkeistä. 
 • haluat selkeät ja tehokkaat ohjeet, joita pystyt noudattamaan, ilman monimutkaisia välineitä.

 • haluat hyvästellä selkäkivun, LOPPUELÄMÄKSESI!

MISTÄ VALMENNUS SAI ALKUNSA?

Päivittäisessä työssäni havaitsin ongelman, että en pystynyt auttamaan niin monia ihmisiä kuin haluaisin sillä yksilövalmennus vie runsaasti aikaani.

Olen tavannut paljon ihmisiä, jotka kärsii sellaisten selkäsärkyjen kanssa päivästä toiseen mitkä pystyisi omalla harjoittelulla ja kehonhuollolla parantamaan. 

Useimmilla se jää silti siihen, että ei luoteta tekevänsä oikeita asioita ja sitten annetaan motivaation kuihtua. Kuten kaikki varmasti ymmärtää niin yhden venyttely- tai harjoituskerran avulla säryt tuskin poistuvat vaan harjoittelun täytyy olla säännöllistä. 

Motivaatio ei myöskään ole mikään asia joka kasvaa puissa vaan se täytyy vain kaivaa itsestään ja tämän valmennuksen säännöllisesti tulevilla päivityksillä huolehditaan että harjoittelussa ei junnata liian kauaa samoja juttuja putkeen vaan päivitetään kokonaisuuksia tehokkaasti.

Henkilökohtaiseen valmennukseeni en ikävä kyllä pysty kaikki ottamaan mutta tämän valmennuksen kautta pystyn auttamaan juuri sinua.

Tällä valmennuksella sinä teet oikeita asioita, riittävän usein ja saat tuloksia! 

MITEN VALMENNUS TILATAAN?

 1. Klikkaa alla olevaa "Kyllä, haluan mukaan nyt" nappia.

 2. Siirryt tilaussivulle, jossa täyttämällä tietosi pääset maksamaan valmennuksen.

 3. Maksettuasi saat tunnukset ja pääset välittömästi käsiksi valmennuksen sisältöön suljetulla valmennusalustalla. 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN NYT!

KANNATTAA ALOITTAA HETI! 

Jotta voit saada kehoosi paremman olon huomenna on aloitettava tänään! 

Meillä ihmisillä on paha tapa uskotella itsellemme asioita, joita emme oikein usko itsekään kuten "ensi maanantaina aloitan" tai "nyt on vähän kiire mutta..."

Nämä päätökset eivät kuitenkaan vielä muuta mitään. Saavuttaaksesi muutoksia on muutoksia tehtävä. 

Ota siis vastuu omasta hyvinvoinnista ja jätä tekosyyt muille.

Tällä valmennuksella on myös  14 päivän TYYTYVÄISYYSTAKUU – mikäli et ole tyytyväinen palautan rahasi. Haluan aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.


TILATESSASI NYT SAAT BONUKSENA MUKAAN:
 1. Selkä ja hartiaseudun tehokkaat venytykset -videot. Näiden ohjevideoiden avulla pystyt rentouttamaan kehoasi missä vain. 
 2. Selkeät koko kehon rullausohjeistukset. Tällä ohjevideoiden kokonaisuudella opit pitämään lihaskalvot liukuvina ja elastisina. 
KYLLÄ, HALUAN ALOITTAA TÄNÄÄN!

MINKÄ ARVOINEN TÄMÄ VALMENNUS ON?

Henkilökohtainen valmennus kanssani maksaisi 95€ yhdeltä tapaamiselta.

Puolestaan yksi tunti laadukasta manuaalista terapiaa (hieronta, osteopatia yms.) maksaa hieman paikkakunnasta riippuen noin 50€ ja se antaa parhaimmillaankin vain hetkellisen avun.

Manuaalinen terapiakin on suositeltavaa mikäli keho on todella jumissa mutta jo yhden hoitokerran säästäminen kuittaa lähes koko valmennuksen hinnan takaisin ja säästyneet lääkärikustannukset ovat asia erikseen puhumattakaan ansionmenetyksistä mikäli joutuu olemaan sairauslomalla särkyjen vuoksi.

Tämän valmennuksen voit tehdä kotona ilman kuntosalien jäsenmaksuja ja laitteiden käytön opettelua ja juuri silloin kun sinulle sopii. Ohjeistuksilla opit tukemaan itse kehon normaalia olotilaa ja poistamaan kireyksiä ja särkyjä. 

Nyt koko 6-viikon valmennus vain 59€

Alle 1,40€ päivässä! Sillä ei saa edes päivän ilta-sanomia, jotka voit kaiken lisäksi lukea ilmaiseksi kännykkäsovelluksella.

Tämän valmennuksen materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi ja auttaa sinua saavuttamaan kivuttoman selän ja myös säilyttämään sen. 

 

KYLLÄ, HALUAN OPPIA TUKEMAAN KEHON NORMAALIA OLOTILAA

VALMENTAJASI VALMENNUKSESSA

FYSIIKKA- JA HYVINVOINTIVALMENTAJA JUHA VENNOLA

"Olen itse kärsinyt varhaisesta teini-iästä saakka niskaperäisestä migreenistä ja olen sen takia juossut lääkäriltä toiseen ja syönyt suuren määrän kipulääkkeitä tietämättä paremmasta vaihtoehdosta.

Kouluttauduttuani valmentajaksi ja opiskeltuani aihetta lisää opin huoltamaan ja vahvistamaan kehoani ja ymmärsin miten paljon omalla aktiivisuudella voidaan vaikuttaa kehon kiputilojen ennaltaehkäisemiseen sekä hoitoon.

Tämän tiedon haluan monistaa eteenpäin ja auttaa mahdollisimman monia säästämään turhiin lääkkeisiin työnnetyt rahat ja löytämään elämän iloa ilman särkyjä.

Toki useimmissa valmennuksissani ei keskitytä vain kipujen poistamiseen vaan myös uuden vahvemman minä:n löytymiseen ja sen kautta itsevarmemman tulevaisuuden rakentamiseen."

Minun tarinani ja tietoa koulutuksistani tästä

 

VALMENNUKSESTA USEIN KYSYTTYÄ

Minulla on jokin vamma tai rajoite. Sopiiko valmennus minulle?

Näin etänä näkemättä tilannettasi minun on mahdoton sanoa aivan varmasti onko sinun tilanne esteenä valmennukselle. Sen takia valmennuksellani on 14 päivän tyytyväisyystakuu eli voit aloittaa ja kokeilla ja mikäli koet liikaa esteitä niin palautan rahasi.

Valmennuksessa on myös haastavia liikkeitä mutta on muistettava, että  valmennus ei kaadu siihen, jos et pysty yhtä liikettä suorittamaan. Kokonaisuus on tärkein, ei yksittäinen liike. Jos sinua kuitenkin vielä mietityttää, niin ota minuun yhteyttä: [email protected]

Olen kokeillut ja epäonnistunut verkkovalmennuksissa, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

Täysin varmaa lupausta en luonnollisestikaan pysty tähän antamaan, mutta valmennuksen jaksottain aukeavat sisällöt ovat motivoivia ja luotan täysin liikkeiden tuottamaan parempaan, kivuttomampaan oloon. 

Onko tämä luotettavaa, minusta on epäilyttävää ostaa netistä palveluita?

 

Olen yrittäjä, joka tekee koulutuksia ja valmennuksia niin livenä kuin verkossa. En ole huijaamassa ketään, koska se vahingoittaisi mainettani valmentajana. 

Yritykseni tiedot ovat:

JVpersonal Oy (2600946-8), Aapelinkatu 5 a 2, 02230 Espoo

_________________________________

Verkossa ostettaessa on tänä päivänä huippusuojaukset ja maksaminen on turvallista. 

Kortilla maksaessa saat myös ostamasi palvelut nopeammin käyttöösi. Mikäli kuitenkin haluat sopia erilaisista maksujärjestelyistä niin sekin onnistuu. Laita minulle vain viestiä osoitteeseen: [email protected] niin järjestetään asia.

Sopiiko tämä muiden harrastusten/treenien ohessa?

Ehdottomasti, keskivartalon aktivointi ja vahvistaminen tukee myös muita harrastuksia. 

Yksi harjoitus ei vie päivästäsi paljon aikaa ja on mahdollista toteuttaa missä vain. 

 

TIIVISTELMÄ VALMENNUKSESTA 

(mikäli hyppäsit suoraan loppuun)

 

6 viikon kestoinen videovalmennus

Joka viikko päivittyvät treenit

Kaikki harjoitteet sisältävät ohjevideot sekä kirjalliset ohjeet

Valmennus jää sinulle pysyvästi ja voit milloin vain palata harjoitteisiin

14 päivän tyytyväisyystakuu - rahat takaisin 100%

Saat kaikki tulevat Kivuton selkä! valmennuksen päivitykset ja parannukset ilmaiseksi

VALMENNUS sisältäÄ kaksi bonusta: Selän ja hartiaseudun venyttelyohjeistukset sekä koko kehon rullausohjeistukset

TILAA VALMENNUS HINTAAN 59€

JÄIKÖ JOKIN VIELÄ ASKARRUTTAMAAN?

Laita minulle viestiä [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.