Tunnetko kehosi OIKEASTI?

Tärkein elämää ylläpitävä lihaksemme, oma sydämemme, voi tarjota meille valtavasti tietoa, kun se jatkuvasti sopeuttaa toimintaansa kehomme sisäisten ja ulkoisten vaatimusten myötä koko elämämme ajan. Firstbeat muuttaa sydämen tarjoaman tiedon monipuoliseksi, arvokkaaksi ja ymmärrettäväksi palautteeksi kehomme toiminnasta. Sen avulla voimme parantaa suorituskykyämme, tehdä oikeita päätöksiä harjoittelussa ja valmennuksessa sekä edistää omaa hyvinvointiamme ja terveyttämme.

OSTA HYVINVOINTIANALYYSI TÄSTÄ

Palaudutko riittävästi?

Hyvinvointianalyysin avulla saadaan tieteellistä näyttöä palautumisen laadusta ja määrästä suhteessa stressiin. 

Fyysisen palautumisen tulee olla säännöllistä ja jokapäiväistä, jotta stressin vaikutuksia voidaan tasapainottaa. Palautuminen tarkoittaa sitä, että kehon aktiivisuustasoa on alempi eikä keho ole sisäisten ja ulkoisten stressitekijöiden vaikutuksen alaisena.

apua painonhallintaan

Päivittäisessä elämässä kulutetun energian ja ravinnon kautta saadun energian tasapaino määrittää pitkällä aikavälillä esimerkiksi painon muutoksia. Riittävä energiansaanti tasapainoisesta ruokavaliosta varmistaa jaksamisen ja hyvän palautumisen, mutta toisaalta ylimääräinen energia kertyy helposti liikakiloiksi. 

Löydä tasapaino liikkumisessa

Harjoittelun täytyy olla kovatehoista kehon homeostaasin häiritsemiseksi väliaikaisesti, jotta halutut tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Korkean kuormituksen lisäksi palautumisella on usein tärkeämpi osa urheilussa. Kovan ja kevyen harjoittelun sekä levon täytyy olla tasapainossa viikkotasolla ja pidemmillä harjoitusjaksoilla, jotta kehittyminen olisi optimaalista.

OPI ITSESTÄSI NYT

3 VUOROKAUDEN KESTOISET MITTAUSPAKETIT HINTAAN 149€
(suositushinta 195€)
sis. palautteen

OSTA HYVINVOINTIANALYYSI TÄSTÄ TYÖKYKYKARTOITUS YRITYKSILLE - pyydä tarjous

LUE LISÄÄ FIRSTBEATISTA

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.