Kaipaatko enemmän energiaa?

Patentoitu ja palkittu Suomalainen energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta.

Varaa oma energiatestisi tästä!

ENERGIATESTI

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, jonka voit tehdä joko yksilönä tai koko työyhteisön voimin.

Energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvointianalyysi.

Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta, eli hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta.

ENERGIARAPORTTI

Tulokset ovat valmiit heti testin jälkeen. Osallistuja saa oman Energiaindeksin, joka kertoo tunteina ja minuutteina, kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta.

Jokainen osallistuja saa myös oman Yksilöraportin, jossa on tulokset jokaisesta testin osa-alueesta. Tulokset ovat helposti tulkittavissa, sillä mitä enemmän vihreää sen parempi. Harmaalla näkyvät ne osa-alueet, joita kehittämällä hyvinvointi ja jaksaminen paranevat.

Työyhteisöt saavat lisäksi Ryhmäraportin, joka kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä jaksamisesta.

Mikä parasta, hyvinvoinnin ja jaksamisen mittaaminen ja seuranta on helppoa. Tekemällä Energiatestin säännöllisesti tilanteen kehittyminen nähdään nopeasti ja tulokset ovat suoraan vertailukelpoisia keskenään.

HINTA 

ENERGIATESTI ETÄNÄ

35€

(sis.alv24%)
per henkilö

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus nopeasti ja helposti verkossa. 

Energiatesti™ verkossa

Yksilöraportit ja ryhmäraportti

Ryhmäraportin analyysi: plussat ja miinukset


Tilauksen tehtyäsi saat vuorokauden sisällä (24h) kutsun sähköpostiisi. Testi tulee suorittaa 2 viikon sisällä.

TILAA ETÄTESTI

ENERGIATESTI LAHJAKSI?

 

Tämä testi on mitä mainioin lahjaidea.

Unohda siis turha materia ja anna lahjaksi välittämistä, hyvinvointia ja energiaa.

Ystäväsi, kaverisi ja lähimpäsi arvostavat varmasti tätä helposti ja nopeasti tehtävää testiä, jonka avulla pystyy tunnistamaan huomiota vaativat osa-alueet oman energiansa lisäämiseksi.

KLIKKAA SIINÄ TAPAUKSESSA TÄSTÄ!

Energiatestin taustalla:

On Laturi Corporation Oy hyvinvointiteknologiayritys, joka on perustettu Oulussa 2012. Laturilla on laajaa osaamista teknologian, terveyden ja liikunnan aloilta. 

He tekevät yhteistyötä hyvinvointialan johtavien palveluntuottajien kanssa.

Energiatesti on Laturin kehittämä patentoitu ja palkittu tuote, joka on innostanut jo satoja työyhteisöjä ympäri Suomen mittaamaan ja seuraamaan hyvinvointiaan.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.