LATAA SUOSITTU & ILMAINEN RASVANPOLTON A-B-C -OPAS TÄSTÄ!
Takaisin valikkoon

Olisiko aika olla enemmän...

motivaatio Aug 23, 2018

…energinen

Osaisitko nauttia hetkestä missä aamu alkaisi pirteänä eikä maistuisi pas** edellis-illan sipsien/karkkien syönnin jäljiltä ja ensimmäinen ajatus aamulla olisi että “onpas mulla hyvä olo”?
Haluaisitko että mieli ja keho tahtoisi heti aamusta liikkumaan kun kehossa on virtaa vaikka mihin?

…ilman särkyjä

Osaisitko nauttia hetkestä jolloin keho ei olisikaan aivan tuhannen takussa vaan pystyisit havaita alaselkä säryn loistavan poissaolollaan (edes hetken)? tai niskajumin hellittävän ja sen pirullisen kallonpohjan paineen olevan poissa?
Haluaisitko pystyväsi kerrankin suunnitella esimerkiksi hauskoja lajikokeiluja, joita et ole tähän asti uskaltanut varata?

…läsnä itsellesi

Osaisitko nauttia hetkestä ja antaa itselle “krediittiä” löytäessäsi itsesi haastamassa kehoasi ja mieltäsi tavalla mitä et ole aikaisemmin kokeillut? Uskaltaisitko myöntää että myös sinä ja kehosi/mielesi tarpeet ovat tärkeitä ja tehtäväsi ei ole “vain” pitää huolta muista.
Haluaisitko olla tyytyväisempi itseesi?

…vastuussa itse

Osaisitko huomata itsessäsi muutoksen jos tekosyyt eivät enää olisi itsestäänselvyys? Uskaltaisitko myöntää että ehkä se naapurin Pirkon pihatöissä lohjennut kynsi tai työpaikan Sepin puhjennut autonrengas ei ole esteenä omalle treenille ja hyvinvoinnille?
Haluaisitko olla vahvempi ja hallitsevasi itseäsi paremmin, niin kehollisesti kuin mielellisesti?

puuskuttamatta

Osaisitko nauttia hetkestä kun olet portaiden yläpäässä ja havaitset hengittäväsi täysin tasaisesti ja jatkavan keskustelua ystäväsi kanssa ilman sen suurempia taukoja? Nauttisitko siitä että saisit juostua sen härnäävän jälkikasvun kiinni ilman väsymistä?
Haluaisitko tuntea kuinka happi virtaa vapaasti ja hengästyminen ei olisi enää osa päivääsi (ilman että itse niin päätät)?

…terveempi

Osaisitko nauttia hetkestä kun pystyisit vähentämään verenpainelääkitystä ja saisit kerrankin lääkäriltä kehuja? Uskaltaisitko myöntää että ei se jatkuva herkkujen syönti ole loppupelissä edes niin nautinnollista?
Haluaisitko että vastustuskykysi paranisi etkä välttämättä saisi jokaista pirun flunssaa sieltä päiväkodista tai työpaikalta syksyisin? ja keväisin, kesäisin sekä talvisin…

Myös sinä pystyt tähän jos vain haluat!

 

Haluatko testata Online Alpha - valmennusta ilmaiseksi

Nyt se on mahdollista. 

Tarjoan 3 vrk kokeilujakson sekä veloituksettoman videotapaamisen kanssani - varaa omasi kertomalla hyvinvointitavoitteistasi.