Lataa suosittu & Ilmainen rasvanpolton A-B-C -opas tästä!

 

Tältä sivulta voit tutustua muutamiin entisten asiakkaiden kokemuksiin valmennuksesta!

Tältä sivulta voit tutustua muutamiin entisten asiakkaiden kokemuksiin valmennuksesta!

Maiju

Enpä olisi uskonut, että olisin nauttinut ja saanut näin paljon irti treenaamisesta valmentajan kanssa! Noin 3,5 kk aikana pääsin tavoitteisiini, löysin itselleni toimivan harjoittelurutiinin ja sain mielettömän motivaation jatkaa treeniä taas seuraavalle tasolle. 
 
Lähdin Juhan valmennukseen, sillä olin kyllästynyt omaan salitreeniini. Tein aina samoja liikkeitä, enkä enää edennyt harjoituksissani. Halusin myös alkaa harjoitella kovemmilla painoilla, johon kaipasin ammattilaisen ohjausta. Näiden lisäksi halusin hieman pudottaa omaa painoani, joten tarvitsin tukea oikeanlaisen ruokavalion koostamiseen.
 
Juhan kanssa treenaaminen oli erittäin motivoivaa, haastavaa ja ennen kaikkea hauskaa. Opin jokaisella treenikerralla paljon uutta, pääsin hiomaan tekniikkaani sekä opin asioita ihmisen anatomiasta. Juhan treenit haastoivat joka kerta ylittämään itseni, mistä tuli loistava fiilis ja mikä toi itseluottamusta omaan treeniin. Keskustelimme monesti myös treenaamisen henkisestä puolesta, josta oli suuri apu.
 
Treenit pystyin merkitsemään sovellukseen, jonka avulla seurasimme edistymistä ja pystyimme keskustella eri asioista. Oli mahtavaa, että tiesin pystyväni kysyä Juhalta apua sovelluksen kautta todella helposti! Tämän lisäksi sovellukseen tuli tiedot suoraan pitämästäni ruokapäiväkirjasta (toinen sovellus) - mielettömän kätevää!!
 
Juhalla on todella paljon tietoa ja osaamista saliharjoittelusta ja liikunnasta, ihmisen anatomiasta, ruokavaliosta ja mielen hyvinvoinnista. Hänellä on selvästi intohimo liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan, joka välittyy hänen tekemisestään. Samalla ei voi olla itsekin innostumatta! 
 
Tavoitteeni oli pudottaa painoa noin 5kg ja samalla kasvattaa lihasmassaa - onnistuin tässä! Lisäksi halusin alkaa tehdä treeniä raskaammilla painoilla ja oppia oikean tekniikan isoihin liikkeisiin kuten kyykkyyn ja maastavetoon. Näissä tekniikkani parantui ja pääsin nostamaan kuormaa aiemmista treeneistäni. 
 
Tajusin valmennusjakson aikana kuinka olennaista ammattilaisen tuki on tavoitteellisessa harjoittelussa. Tärkeää on myös löytää valmentaja, kenen kanssa synkkaa. Juhalla on välitön tyyli ja lämmin persoona, joten hänen kanssaan oli mahtava työskennellä. En olisi itse varmasti päässyt vastaaviin tuloksiin. Iso kiitos!

Kati

Katrin

Johanna

Marketta

Juhan ohjeilla sain viimeinkin painonpudotuksen käyntiin. Yksinkertainen, todella helposti toteutettava ruokavalio ihan perusaineksista mutta selvästikin kaikkea oikeassa suhteessa, koska kiloja on lähtenyt nyt jo yli 15 kahdeksassa kuukaudessa. Minun tapauksessani iso ongelma on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka lääkityksestä huolimatta on häirinnyt kaikkea toimintaa aika pahasti, eli tämäkin piti ottaa huomioon. Nyt, oikein syömällä, tämä viallinen aineenvahdunta toimii taas!  Yritystä tässä on ollut aikaisemminkin mutta oikeaa tietoa puuttui, Juha korjasi sen tilanteen. Joten isot kiitokset! 😊

Tomi

Oli tavoitteesi lihasmassa, liikkuvuus tai rasvanpoltto, niin Juha vääntää sinulle ruokavaliota myöden ohjelman, jolla tavoitteistasi tulee totta. Jo kaksi vuotta Juhan ohjauksessa ja olen elämäni parhaassa fyysisessä kunnossa. Suosittelen varauksetta!

Jari

Motivoiva ja kannustava, sekä pystyy hyvin seuraamaan omaa kehitystä

Petra

Suosittelen lämpimästi, selkeästi otettu huomioon omat rajoitukset ja toiveiden mukaan tehty haastava ohjelma jolla saatu tuloksia aikaan. Plussana mobiiliappin käyttö josta on helppo tarkistaa ohjelmat ja ohjeet liikkeiden tekoon ja pitää yhteyttä vaivattomasti PT tuntien välillä 👍

Jani

Itse olen kokeillut tuota onlinevalmennusta ja onhan tuo homma toiminut.
Näppärä puhelin-appi on helppo käyttää ja siitä näkee kaikki edelliset ja tulevat treenit ja käytetyt painot yms. Kaikista liikkeistä on selkeät videot. Treenejä voi muokata lennossa, jos jokin liike ei sovikkaan jostain syystä. Juha myös sorvaa juuri sinulle sopivan ohjelman.
Juhalta voi kysellä kaikenlaista ja hän kyselee kiitettävästi treeneistä ja fiiliksistä.
Ainoa miinus tässä onlinevalmennuksessa on, että Juha ei seiso vieressä tarkkailemassa, että liikkeet menee varmasti oikein, jos on vähän epävarma. Onneksi nykyaikana saa helposti videoyhteyden jos on tarvetta. Se saattaa mennä helposti säätämiseksi, kun yrität viritellä puhelimen jonnekkin kesken treenin.
Kaikkiaan kokeilemisen arvoinen juttu 💪

Minna

Juha on ymmärtäväinen ja kannustava valmentaja joka osaa etsiä asiakkaan treeniä vaativat heikkoudet, mutta myös ne vahvat puolet joita muistaa kehua. Siitä tulee joka kerta hyvä mieli.

Kati

Jälkeenpäin olen herännyt ajatukseen siitä kuinka paljon opin oikeaa tekniikkaa mm. kyykyissä selän oikea asento. Voima lähtee keskivartalosta. Kiitos Juha.

Tanja

Juhan kanssa on tullut treenattua jo useamman vuoden ajan ja ei voi kuin yllättyä joka kerta. Jokainen kerta on erilainen ja omalla tavalla tehokas ja ottaa huomioon sen hetkisen kunnon sekä omat tavoitteet. Treeniohjelmat on ihanan vaihtelevia ja nostaa motivaation aina uudelle levelille. Halutessa saa parhaat vinkit myös ruokavalioon. Voin ainoastaan suositella, jos ikinä harkitset vähääkään PT:n palveluita. Ihan parasta!

Kate

Hyviä, vaihtelevia, tehokkaita ja monipuolisia treenejä!

Liity VIP-postituslistalleni

Ja pääset hyödyntämään uusimmat tarjoukset, tuoreimmat treeniohjelmistot ja hyvinvointivinkit ensimmäisten joukossa. 

Suojelen henkilökohtaisesti sähköpostiosoitettasi enkä lähetä spämmiä. Voit myös halutessasi poistua listaltani yhdellä helpolla klikkauksella.